fredag 4 maj 2012

LYXIG CHOKLADVINST FRÅN SELECTED SEVEN

Min chokladvins från SelecteSeven


Jag var med i en Facebooktävling för några veckor sedan som Petra Liuski SelectedSeven ordnade. För att delta i tävlingen skulle man skriva vem man skulle vilja dela en chokladfika med. Jag skrev:

"Jag skulle gärna vilja ta en chokladfika med Dalai Lama och diskutera med honom huruvida inte världen skulle vara en mer fridfull plats om vi skulle mötas och dela en god bit choklad lite nu och då."

Det blev alltså det vinnande bidraget :-).

För några dagar sedan kom ett stort paket i min brevlåda med min vinst - fullproppad med lyxig mörk och ekologisk choklad. Och Mamma Mia så gott det var (är - allt är inte uppätet ännu). Min favorit blev genast en mörk choklad smaksatt med chili av märket Taza Chocolate. Det är en choklad som innehåller enbart ekologiska produkter och som är handgjord och minimalt bearbetad. Den är så gudomligt god att jag aldrig har varit med om liknande.

Hos SelectedSeven, som är en webbutik hittar du det där lilla extra när det gäller choklad. All choklad är mjölkfri och det mesta är ekologiskt, kravmärkt, fairtrade eller har naturligt innehåll. Gott som gör gott med andra ord. Du kan beställa lite choklad till dig själv, ordna med en chokladprenumeration eller varför inte köpa en riktigt god och uppskattad present till något du uppskattar.

2 kommentarer:

  1. Dalai lama står för en starkt kvinnofientligt patriarkal struktur där det finns ett uttryck som säger att en kvinna är inte mer värd än en sten! Du vet alltså inte vad du talar om! Kvinnorna hade det fruktansvärt när Tibet var ett slutet religöst land. LÄS PÅ!

    SvaraRadera
  2. Hej Anonym!
    Nej det måste jag erkänna att jag inte är någon expert på Dalai Lama. Det låter som att det finns mer som vi kan diskutera under vår chokladfika med andra ord. Du kanske vill vara med?!?

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...