onsdag 4 april 2012

VILKA GLASÖGON VÄLJER DU?

Väljer du denna modell kommer du att "skugga" en del av din upplevelse. Du kommer inte att kunna se allt klart och du kommer att kunna välja vilka delar du ska fokusera på i livet. Vanligast är att bäraren av denna typ av bågar lägger fokus helt och hållet på det i livet som inte är bra och inte fungerar. Han eller hon väljer att se och förstora det han eller hon inte är nöjd med och tenderar att ge det orimligt stora proportioner. Anledningen är att synen i dessa glasögon blockeras från att se de bitar som faktiskt också är bra och positiva.
I bland kan det vara skönt att kunna välja vilka bitar man vill lägga fokus på, men bågarna rekommenderas inte att bäras under en längre tid, då resultatet kommer att få dig att må sämre än du behöver.

Denna båge däremot väljs av den som önskar se på livet ur ett positivt perspektiv. De glada leende och pussvänliga munnarna signalerar ett glatt och öppet förhållningssätt. Genom att bära dessa bågar och anamma ett positivt synsätt och förhållningssätt till livet ökar också möjligheten till att få uppleva mycket glädje och positivitet. Självklart är inte dessa bågar en 100 procentig garanti mot motgångar, men de kommer att ge dig möjligheten att ta dig igenom dessa motgångar på ett mycket smidigare sätt. Dessutom kommer din positiva uppsyn att smitta av sig på din omgivning vilket kommer att innebära att du får ett gladare och öppnare bemötande från dem du möter.

Dessa glasögonbågar symboliserar ditt sätt att se på och möta omvärlden.
Du kan välja hur du vill se ut och hur du vill se på det/dem du möter.
Frågan är vilken typ av glasögonbåge du väljer i livet?
Hur vill de se på och ta dig an det du möter? Som jag skrev ovan finns det inget som garanterar dig ett liv utan motgång - däremot kommer ditt förhållningssätt att kunna hjälpa dig att hantera det du eventuellt ställs inför.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...