tisdag 3 april 2012

JAG BUZZAR NIVEA Pure & Sensitive

Som bloggare eller om du på annat sätt har ett stort nätverk kan du gå med i Buzzador som ger dig möjlighet att prova på olika nya produkter. Du bestämmer själv vad du är intresserad av att prova och de som är intressanta/har många poäng väljs sedan ut till att delta  kampanjen.

Jag har nu fått möjligheten att prova en nyhet i Niveas sortiment. En deodorant speciellt utprovad för dem med känslig hud - NIVEA pure & sensitive. Det är som sagt en ny produkt som inte innehåller vare sig alkohol, parfym, färgämnen eller konserveringsmedel. Det tycker jag är bra!
Den innehåller kamomillextrakt för att lugna och verka antiinflammatoriskt och avokadoolja för att göra huden mjuk och smidig.
Dock måste jag erkänna att jag trodde att de skulle vara svårt får Nivea att hålla den utlovade "garantin" att deon ska hålla upp till 48 timmar.
I ärlighetens namn har jag inte låtit den sitta i hela 48 timmar, men i ett helt dygn, och jag måste säga att jag är mycket positivt överraskad. Inget kladd, tokar snabbt och fungerar alldeles utmärkt - även vid lite hårdare ansträngning. Jag tycker också att det är positivt att den är doftfri eftersom den då inte behöver konkurrera med parfym.

Med andra ord en deodorant som jag varmt kan rekommendera. Finns ute i handeln nu.
Du som också är sugen på att bli en Buzzador och prova olika produkter, skicka din mejladress till kontakt(snabela)ulrikagabriel(punkt)se, så får du en personlig inbjudan.

3 kommentarer:

 1. Är den även aluminiumfri? Det är ett krav jag har numera, och jag använder med stor glädje Rosenseriens deodorant som funkar superbra och är dryg. Men alternativ är alltid bra, och jag tycker det är för få aluminiumfria deon i utbudet.

  SvaraRadera
 2. Deon är fri från parfym, alkohol och parabener, men dessvärre innehåller den aluminium...
  Har du några förslag på deodoranter som inte innehåller aluminium? Tipsa gärna!

  SvaraRadera
 3. Det är inte lätt att hitta, men som sagt Rosenseriens är mycket bra. Kan tyckas dyr men är fantastiskt dryg, räcker 6-7 månader!

  Apoteket har en, men den har de ofta gömd, så man får fråga efter den. Oklart varför. Den är dock lite kladdig.

  I Dermoshops sortiment (www.dermoshop.se) finns också ett par stycken olika.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...