onsdag 7 mars 2012

STARTA EGEN GRUPP I TÄNK DIG SMAL

Nu kan du som vill starta upp en egen grupp i distanskursen Tänk Dig Smal - gå ner i vikt med KBT.
Med det menar jag att du som vill kan samla dina vänner och bekanta, kollegor eller andra intresserade för att bilda en gemensam grupp som tillsammans jobbar med bloggen och kursinnehållet.
Upplägget blir precis detsamma som för de andra kurserna, skillnaden blir att ni är ett gäng som känner och kan stöttat varandra under kursen.
Ni behöver vara minst 8 personer för att få bilda en egen grupp. I övrigt är det samma upplägg som på de kurser som jag startar upp med förutbestämda tider.

Det som gäller är:

  1. Ni ska vara minst 8 personer i gruppen. När ni har samlat ihop er grupp kontaktar ni mig, så kommer vi överens om ett startdatum som passar er.
  2. Varje deltagare kan välja om de vill köpa till privat coaching av mig eller nöjer sig med den coachining som fås i den gemensamma bloggen.
  3. Kursen pågår under 12 veckor och varannan dag publiceras ett nytt bloginlägg/lektion på den gemnsamma bloggen (som är stängd för allmänheten). På denna blogg kan ni själva skriva egna inlägg, ställa frågor, kommentera och peppa varandra,
Läs mer om kursens innehåll, kostnad och vad andra har tyckt om att deltaga HÄR.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...