torsdag 29 mars 2012

PREMIÄR FÖR QOOLA QVINNOR I VÄSTERÅS

Qoola Qvinnor ambassadörer Ulrika Gabriel & Eva-Marie Janelo
Du har väl inte missat nätverket Qoola Qvinnor?!? Det är ett sprudlande och generöst nätverk som riktar sig mot kvinnor.
Qoola Qvinnor har på drygt ett år blivit en formidabel succé med hjälp av de sociala medierna, inte minst Facebook dit drygt 8500 kvinnor reda har hittat. Tanken att nätverka på nätet har verkligen fallit i god gjord och många kontakter har knutits över hela landet. I höstas började intresset växa för att ha träffar även IRL och efter succé i Göteborg, Malmö och Stockholm har det nu varit dags för Qoola Qvinnor i Mälardalen. Först ut var Eskilstuna för några veckor sedan och i tisdagskväll var det dags för ett möte "hos mig" i Västerås. Jag har nämligen den äran att få vara Qoola Qvinnor ambassadör här på orten.

Cecilia Kärvegård
Vi träffades klockan 17 på supermysiga Global Living där Sophie Bouniol tog emot oss med öppna armar. Vi fick i oss lite gott att äta innan jag och Qoola Qvinnorambasadören från Eskilstuna Eva-Marie Janelo presenterade tanken med Qoola Qvinnor för det 20-tal kvinnor som slutit upp.
Under kvällen fick vi lyssna på 10-minuters presentationer av Tina Rose som berättade om attraktionslagen och hur vi kan använda den, samt av Annelie Iggström som berättade om sina bravader på scenen och om vikten av att känna sig trygg och säker när man talar inför andra. Dessutom puffade Ellinor Karlsson för Walk & Talk som går av stapeln varannan torsdag här i Västerås.
Josefi Dahlberg hade ordnat med lite godis åt oss: Solrosfrön med 86%-ig mörk choklad samt vaniljpulver och kaffe - allt i "Från Sockerbotten till Hälsotoppens" anda, så klart.

En otroligt härlig kväll hade vi tillsammans alla Qoola Qvinnor som slöt upp. Nästa gång träffas vi i Eskilstuna och om ett par månader är det dags för träff i Västerås igen. Se till att inte missa det! Det enda som krävs är att du är en Qool Qvinna och för att bevisa det går du in och "gillar" sidan på Facebook och går in och registrerar dig kostnadsfritt på Qoola Qvinnor Qlub. Vi ses!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...