måndag 9 januari 2012

RENSA I RÖRAN - FORTSÄTTER!

Jag vet inte hur det ser ut för er alla rensare som var med i min Rensa I Röran-utmaning här före jul, men jag kommer definitivt att fortsätta några veckor till.
Hänger du på?
Du som inte varit med tidigare men vill hänga med nu är självklart varmt välkommen!

Utmaningen går ut på att du väljer ett område att rensa, stort eller smått, som ska rensas under den kommande veckan. Om du har blogg kan du gärna lägga ut före och efter bilder och skriva om din rensning samt länka hit. Både bloggare och "blogglösa" skriver sedan i en kommentar här på min blogg om hur det har gått med veckans projekt. Alla som är med och rensar hamnar i min lista i vänster spalt på min blogg - med länk till din blogg om du har en sådan. Är du ny, så hör av dig, så skriver jag upp dig på listan. Om jag missat dig från tidigare omgång, hör av dig så ordnar jag det.

Jag och familjen ska flytta till en mindre lägenhet i mars, så det passar alldeles utmärkt att rensa ut allt som inte längre behövs. Trots att det har varit jul- och nyårshelg har rensandet fortgått här hemma och det har blivit flera turer till återbruket. Bland annat har vi gått igenom alla julsaker och rensat ordentligt.

Min rensningsutmaning till nästa vecka blir att gå igenom  min garderob.
Vilken blir din kommande rensningsutmaning?

4 kommentarer:

 1. Som jag skrev i en tidigare kommentar - rensandet fortsätter konstant! =)
  Idag blir det blommornas tur. Är så himla less mina Sankta Paulior... Nu har de blivit fula under julen när jag "gömt" bort dem, då känns det lättare att slänga några!
  Ljusförrådet har som rensat sig självt under julen också....

  SvaraRadera
 2. Jag gick ju med i Rensa i Röran i höstas, men det blev inte mycket bloggat om det. Det blev lite rensat, lite här och lite där.
  Rensandet är ju något ständigt pågående så jag fortsätter, men det kommer nog inte bli mycket bloggat om det nu heller. Jag vill blogga om roligare saker, inte om mitt gamla skräp :-)

  SvaraRadera
 3. Jag vill oxså få ordning. Hänger på och rensar i röran!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...