lördag 14 januari 2012

HÄNG MED PÅ BOOST CAMP

Hesselby slott
Jag har tagit initiativet till ett Boost Camp som kommer att gå av stapeln fredagen den 3 februari till lördagen den 4 februari på Hesselby slott. Idén kom till mig när jag tänkte på hur många vi är som på olika sätt arbetar för att andra ska må bra och ha det bra på olika sätt. Det är verkligen fantastiskt att få göra det i sitt jobb, men många gånger kan det också vara "dränerande" i den meningen att man hela tiden ger väldigt mycket av sig själv och kanske inte får så mycket tillbaka. Därför skulle jag vilja samla ihop ett gäng som på olika sätt arbetar med andras välmående som tillsammans åker i väg ett par dagar, njuter av vackra omgivningar, äter gott, får njuta sköna spabehandlingar och inte minst dela energi och glädje med varandra - boosta.

Hesselby slott ligger i utkanten av Stockholm och är ett fantastiskt vacker slott. Kanske har du sett det i inredningsprogrammet som gick på Tv tidigare där Simon och Thomas tillsammans med diverse kändisar gjorde om några rum. Det är DÄR vi ska bo!


Priset för en övernattning är 1995:- och då ingår: Afternoon tea, drink, middag, frukost och en spabehandling.  Tanken är också att vi ska umgås med varandra  och diskutera sådant som vi gemensamt finner intresse i och som kan berika oss alla. Vad bestämmer vi tillsammans och på plats.

Om DU på ett eller annat sätt arbetar med människor, det kan vara som jag med att coach, du kanske är lärare, fotvårdsspecialist, sjuksköterska eller något annat, så är du varmt välkommen att följa med på detta BOOST CAMP.
Du kan läsa mer om innehåller HÄR.
Vill du anmäla dig (begränsat antal platser) mejlar du omgående till kontakt(snabela)ulrikagabriel(punkt)se.

2 kommentarer:

  1. Ååå, vad detta skulle vara trevligt. Men jag driver inget eget företag eller något sådant. Jag är bara lärare. Är det för mig? Vet inte om jag törs... Kram i alla fall.

    SvaraRadera
  2. Marie-Louise - du behöver inte alls vara egenföretagare för att följa med. Och "bara" lärare är det ingen som är - lärare är det viktigaste yrket av alla. Eller hur!
    Du är varmt välkommen med!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...