tisdag 31 januari 2012

FÖLJ MIG PÅ FACEBOOK


Det är verkligen fantastiskt roligt att jag har så många som dagligen läser min blogg. De senaste veckorna har det dessutom trillat in ett antal trevliga mejl från er läsare. Det uppskattar jag mycket!
Här på bloggen finns utrymme för lite längre texter, tankar, utmaningar och annat som jag hoppas ska kännas läsvärt för er. Jag försöker ha en blandning på innehållet, men har alltid en tanke på vad ni läsare är mest intresserade av.

Jag finns också på Facebook för er som hänger där! Om du inte redan har gillat min Facebooksida "Ulrika Gabriel Coach & Inspiratör", så blir jag JÄTTEGLAD om du går in och gör det. Facebook som är ett lite "snabbare" och "kortare" forum är också mycket tacksamt att arbeta med som coach. Jag bjuder på frågeställningar, tankeväckare, tips och lite vardagsbetraktelser i en härlig blandning.

I nuläget är det 887 personer som gillar min sida på Facebook, vilket är helt fantastiskt! När vi har blivit 900, tänker jag ställa till med fest. Det innebär att du som gillar min sida får en hel del bra erbjudanden och gratismaterial att välja på. Mer om det när ytterligare 13 personer har anslutit sig... 
Är DU en av dem?

Här hittar du min Facebooksida: Ulrika Gabriel Coach & Inspiratör

2 kommentarer:

  1. Wow, jag älskar att se hur siffrorna stiger när man gör som du gör. Går ut och talar om vad du vill och behöver! Slår vad om att imorgon är det 900. Minst.
    Stor kram Inger

    SvaraRadera
  2. Visst är det häftigt! Och extra mycket hjälp fick jag från DIG underbara Inger. STORT tack och stor varm kram till dig!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...