måndag 12 december 2011

RENSA I RÖRAN - SJUNDE VECKAN

Oj vad veckorna går! Nu är redan vecka sju av Rensa i Röran Utmaningen avklarad. Förra veckan bestämde jag mig för att rensa ut ett av köksskåpen. Resultatet blev en hel stor pappkasse fylld med pryttlar till återbruket.
Nästa vecka tänker jag ge mig på min mejlbox. Inkorgen har lite för många meddelande kvar för att den ska kännas hanterbar.
Vad rensar du under veckan som kommer?

3 kommentarer:

 1. Denna veckan ger jag mig på en riktigt utmaning; källaren!
  Har aldrig kommit så långt som till källaren i mina tidigare rensningar. Och där finns både mycket och mer. Fanns bra å ha saker kvar när vi flyttade in, sedan har vi fyllt på med vårt och därefter har sambon knött in auktions"fynd" som vi säljer i vår butik... Finns en del att ta tag i om man säger så...! =) Ser fram emot att få det gjort. Gillar ju att rensa, men vet att det stundvis kommer kännas hopplöst med...

  SvaraRadera
 2. Oj, jag snubblade in på Bloglovin efter lång "frånvaro" och hittade detta. Jag skulle behöva rensa överallt, men börjar med min mejlbox, eller mina mejlboxar kanske jag skulle tillägga - har flera.
  // Kikki

  SvaraRadera
 3. De senaste två veckorna har jag organiserat ett par skåp o köket + tre kökslådor. Dessutom har tre handväskor rensats ur. Den här veckan har jag än så länge röjt i ett badrumsskåp men har ambitionen att göra mer innan helgen är slut.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...