lördag 17 december 2011

HÄLSA PÅ HOS MINA VIKTBLOGGARE!

Min pågående kurs "Tänk dig smal - gå ner i vikt med KBT" har nu nått halvvägs. Det är så roligt att följa ett gäng olika kvinnor (denna gång var det enbart kvinnliga deltagare) på deras väg mot sundare och mer hälsosamma tankar och matvanor. Kilona tappar de på vägen dessutom! De har alla olika bakgrund och förutsättningar, ändå är det förvånansvärt mycket som de, liksom de flesta andra, har gemensamt när det gäller tankar och beteende kring mat och självkänsla.

Den här gången har jag några deltagare som bloggar om sitt deltagande i "Tänk dig smal". Kika gärna in och se hur det går för dem:

Läser mer om kursen "Tänk dig smal - gå ner i vikt med KBT" och innehåll/upplägg kan du göra HÄR.
Nästa kursstart är den 6 februari. Hälften av platserna är reserverade, så ännu finns det chans att vara med.
Denna gång tänkte jag erbjuda två olika upplägg. Tidigare har deltagarna fått:
  • Tillgång till en gemensam (sluten blogg) där ett nytt inlägg/kursavsnitt publiceras varannan dag under 12 veckor. Varje avsnitt innehåller en kort teoridel och därefter övningar som deltagarna ska göra. Bloggen fungerar som ett gemensamt forum där samtliga deltagare i kursen har möjlighet att kommentera och skriva egna blogginlägg om de önskar.
  • Tillgång till en Facebookgrupp för diskussioner som enbart är tillgänglig för nuvarande och tidigare deltager i "Tänk dig smal". Fritt deltagande här.
  • Tillgång till privat rådgivning per telefon 30 minuter varannan vecka. Den som föredrar kan få rådgivning per mejl.
Detta har tidigare kostat 1595:- ( 200:- rabatt för de som följer min blogg eller på Facebook). Från den 1 januari 2012 kommer avgiften att höjas till 1795:- (200:- rabatt för följare). Men de som redan har preliminärbokat sin plats eller de som bokar innan årsslutet får självklart platsen för de gamla priset.

Det som blir nytt för nästa kurs är att jag kommer att erbjuda ett deltagande i kursen utan den personliga rådgivningen. På så vis går det att vara med i "Tänk dig smal" till ett lägre pris. 
Kursen är upplagd så att det utan problem går att följa med och lära sig allt som behövs på egen hand. Självklart ger den personliga rådgivningen en extra dimension och många anser också att det är just den personliga hjälpen och rådgivningen som har fått dem att lyckas. Men alla behöver inte den och många har lyckats ändra på sitt ätbeteende utan den.  Om du väljer att vara med i kursen utan den privata rådgivningen får du tillgång till både blogg och Facebooksida. Där har du möjlighet att diskutera och ställa frågor till både mig och övriga deltagare, vilket innebär att du aldrig behöver känna dig ensam och frågande.

Nästa kursstart av "Tänk dig smal - gå ner i vikt med KBT" börjar alltså 6 februari. 
Kostnaden för att deltaga utan den personliga rådgivningen är 595:- för 12 veckor (kan delas upp på två inbetalningar).

Om du känner att det här är något för dig, så råder jag dig att preliminärboka en plats till nästa kursstart redan nu eftersom antalet platser är begränsat. Du får en förfrågan om du fortfarande är intresserad av att delta i kursen några veckor innan kursstart och bestämmer dig först då om du vill deltaga.
Anmäler dig gör du genom att skicka namn, adress och telefonnummer till:
kontakt(snabela)ulrikagabriel(punkt)se
Ange om du vill gå kursen med personlig rådgivning för 1795:- och om du har rabatt på det eller
om du vill gå kursen utan personlig rådgivning för 595:-

Hör gärna av dig om du har några frågor!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...