fredag 16 december 2011

DEN HÄR BLOGGPOSTEN INNEHÅLLER NÖTKRÄM


”Det pågår en tyst katastrof. En katastrof som varje dag dödar 21 000 barn under fem års ålder. De flesta barnen dör av näringsbrist, diarré eller andra sjukdomar. De dör av orsaker som med enkla medel skulle kunna förebyggas. Det som saknas är vaccin, medicin, rent vatten och näringsriktig mat. Saker som UNICEF kan leverera. Saker som vi tillsammans kan leverera.
Den här bloggposten är mitt sätt bidra. För i och med att jag publicerar den här bloggposten blir inte bara fler uppmärksammade på den tysta katastrofen utan dessutom innebär det att re:member skänker sex påsar av den nötkräm som UNICEF använder vid behandling av undernärda barn. Tre påsar nötkräm om dagen är allt som krävs för att ett barn som lider av undernäring ska kunna överleva.
Har du också en blogg och vill göra något viktigt i jul?
Hämta bloggmaterial HÄR!
Tillsammans räddar vi barns liv.
Ps. Vill du köpa fältprodukterna som räddar barns liv, besök UNICEFs gåvoshop. Du kan välja ett snyggt gåvobevis designat av bland annat Tove Styrke eller Elsa Billgren att ge bort i julklapp.

2 kommentarer:

  1. Vad fint att du bloggar om det :) det vill jag också men länken där man kan hämta blogg material fungerar inte.

    SvaraRadera
  2. Tack Johanna för att du uppmärksammade att länken inte fungerade! Det var lite trixit av någon anledning, men nu ska den fungera.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...