fredag 11 november 2011

JOBBCOACHING KOSTNADSFRITT

Sedan drygt två år tillbaka jobbar jag som jobbcoach. Det är en del av coachingen som jag tycker väldigt mycket om.
Du som är arbetssökande och inskriven på Arbetsförmedlingen har rätt att ansöka om en jobbcoach. En jobbcoach hjälper dig dels med det rent praktiska som hur en bra Cv ska se ut, hur du skriver ett ansökningsbrev och hur du hittar jobb att söka som passar dig. Förutom dessa självklarheter jobbar jag också efter behov med din självkänsla, motivation och andra saker som är viktiga för att du ska må bra och lyckas med att få ett jobb.
Jag brukar säga till mina jobbcoachingklienter att de ska se dessa tre månader av coaching som de få tillgång till som en investering i sig själva. Genom att utnyttja den tiden maximalt får de förhoppningsvis ett nytt jobb som de tycker om, men också en chans att växa som personer och få med sig tankar och erfarenheter som de har stor nytta av i framtiden.

Jag arbetar som jobbcoach i Västerås, och där har jag möjlighet att träffa mina kunder. Men jag har också jobbcoachingkunder  på distans över hela Sverige. Vi har kontakt per telefon, mejl och/eller skype  - och det går också alldeles utmärkt.

Jag har nu möjlighet att ta emot några nya jobbcoachingkunder, så om du är arbetssökande och inskriven hos Arbetsförmedlingen, kan du ansöka om att få mig som din jobbcoach. Kontakta mig först genom att skriva ett par rader till: kontakt(snabela)ulrikagabriel(punkt)se, så får du instruktioner om hur du ska gå tillväga.

Är du inte själv arbetssökande, men känner någon som är det? Tipsa gärna vidare.

Jag har precis startat en ny sida på Facebook - "Din Jobbcoach - kostnadsfritt". Gå gärna in och "gilla", för där kommer jag att dela med mig av allehanda tips när det gäller att att söka jobb.

2 kommentarer:

 1. Har inte facebook och är lite kluven ang jobbcoachning eller ej, har arbetat som chef tidigare och tycker väl att jag "borde" ha alla verktyg men det skadar väl inte att ta hjälp utav ngn annan som faktiskt är utbildad?

  Får om om jag slänger iväg ett mail, kram!

  SvaraRadera
 2. Suzan - jag förstår hur du tänker. Säkert har du en massa erfarenheter och kunskaper som du har god nytta av. Jag är övertygad om att du har all kunskap du egentligen behöver och jag eller någon annan jobbcoach kanske inte kan "lära" dig något nytt. Det som kan vara skönt med coachhjälp är att du får hjälp med att lyfta fram saker och möjligheter som du kanske inte tänker på själv i första läget. Det handlar om att utmana tanken och se nya möjligheter.
  Det är ofta en häftig upplevelse.

  Du är varmt välkommen att höra av dig om du vill.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...