lördag 12 november 2011

ARBETA MED DIN SJÄLVKÄNSLA VARJE DAG

Självkänsla är ett ämne som alltid är aktuellt. Det är inte så konstigt, för det är något som vi alltid behöver vara medvetna om och jobba med.

Självkänsla handlar om hur du ser på dig själv, den person du är och ditt egenvärde. När du har bra självkänsla vet att du duger bra precis som du är. Det är ingen katastrof om du någon gång inte lyckas med det du företar dig eftersom du vet att det inte har att göra med att är dålig eller misslyckad som person.

Jobba med sin självkänsla ska man göra VARJE dag. Det borde vara lika självklart som att borsta tänderna.
Självkänsla är som en riktigt god vänskap - riktad mot DIG själv. Det handlar om att lyssna på, respektera och förstå sig själv. Att peppa och trösta när det behövs. Att finnas där med vetskapen om att du alltid är lika värdefull. Alltid.

Just nu arbetar jag med min andra e-bok/e-kurs som kommer att heta "21 dagar till bättre självkänsla". Liksom förra e-boken/e-kursen "21 dagar till ett EGOlogiskt liv" får du under 21 dagar bygga upp nya goda vanor som i det här fallet kommer göra det helt naturligt för dig att arbetat med din självkänsla - både när du läser boken, men också efteråt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...