tisdag 1 november 2011

FOTOREPORTAGE

För exakt en vecka sedan åkte jag upp till Sala (från Västerås) för att bli fotograferad av mysiga Linda som driver Photos by Linda. Linda och jag lärde känna varandra förra hösten då jag jobbcoachade henne. Efter att ha fått se smakprov på hennes fotokonst tyckte jag att det var en självklarhet att hon skulle våga satsa på eget som fotograf.

Jag behövde nya bilder till blogg och hemsida (ny är under produktion), samt som pressbilder. Kanske ska tillägga att jag inte är så jättebekväm med att fotograferas. Jag har inga som helst betänkligheter med att stå på en scen framför ett par hundra åskådare och "apa mig", men framför en fotograf känner jag mig stel och konstig.
Hur som helst, nöden har ingen lag och Linda lovade att ta hand om mig.

I Sala möttes vi på tågstationen där Linda direkt plockade fram kameran och tog kort på mig "jobbandes".


Sedan åkte vi till en nedlagd kalkfabrik där Linda har tagit fina bilder tidigare när hon haft fotouppdrag. Det var en gråmulen dag och diset svepte runt omkring oss. Riktigt höst med andra ord. Men, det gjorde också det hela väldigt effektfullt och vackert.
Här är några bilder från kalkbruket:


Jättehäftig miljö och lite spännande också. Inne i en byggnad hittade vi fantastisk graffiti, så vi smög oss in dit också för att fota.


Här är duktiga fotografen Linda


2 kommentarer:

  1. roligt!!! Det märkte inte alls att du inte gillade att stå framför kameran, du var jätte duktig:)

    SvaraRadera
  2. Jättefina bilder!
    Jag är precis som du framför kameran, det är obekvämt och jag gillar det inte.

    Ta din bästa kväll!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...