söndag 2 oktober 2011

LYSSNA PÅ LJUDBÖCKER OCH GÖR PROMENADERNA ÄNNU MER LOCKANDE

Jag tycker om att röra på mig. Jag gillar att springa och försöker göra det någon eller ett par gånger i veckan minst. Men, jag är inte någon sådan där "hardcore" löpare som springer i alla väder och när det är snöigt och isigt. Då fegar jag ur.
Även när det är säsong för att vara ute och springa, så blandar jag löpningen med promenader; långsamma och njutningsfyllda, tempofyllda, eller i intervall. Det är så härligt att få röra på sig och få frisk luft.
Nu när det kommer att bli kallare och kallare och tids nog snö och is, så blir det fler och fler promenader för min del. Något som förgyller mina promenader ännu mer, är att lyssna på ljudbok. Det finns hur mycket bra ljudböcker som helst att välja på nu förtiden. Ett riktigt bra knep för att se till så att du verkligen kommer ut på den där promenaden du "borde" är att lyssna på spännande ljudböcker som du bara får lyssna på när du är ute och går. Då blir det kanske till och med extrapromenader...

Jag använder mig av Storytel där jag abonnerar på en ljudbok i månader för ett fast pris. Tycker att den tjänsten är kanon. Du har jag en Iphone och har laddat ner deras app - hur smidigt som helst.
Vill passa på att tipsa om att Storytel nu ger alla nya kunder möjligheten att prova på ljudbokstjänsten gratis i 14 dagar. Ett tips till dig som är nyfiken att prova på

Själv lyssnar jag nu på Kajsa Ingermarssons nya bok "Någonstans inom oss". Den är otroligt tänkvärd och vacker. Rekommenderar den varmt. Men snart är den "färdiglyssnad", och jag tar gärna emot tips på nya bra ljudböcker att lyssna på.

3 kommentarer:

 1. Kika gärna in och rösta i två undersökningar som jag har för att ta reda på hur folk uppfattar sina kroppar samt hur de tror andra uppfattar ens kropp.

  Mvh Bodypalace - en blogg där ALLA är vackra, fina & unika =)

  SvaraRadera
 2. jag har också Storytel i min Iphone. Tycker det är suveränt. Började med en bok i månaden men uppgraderade mig snart till unlimited. Om jag inte gillar en bok kan jag bara radera den och välja en ny. Jag tycker om deckare och har nyss lyssnat på Johan Theorin som skrivit tre böcker som utspelar sig på Öland. Tyckte de var ganska bra. Idag har jag avslutat Attraktionslagen. Den var lite svår att lyssna på tycker jag och jag köper inte allt i boken men i stort sett är budskapet bra. Tror att du kanske skulle gilla den om du inte redan läst den, handlar ju om att förändra tanken.

  SvaraRadera
 3. Vi blir så galada av att höra hur boklyssnare gärna tar en extra sväng på promenaden, för boken är så spännande. Det är kul att bidra till folkhälsan!
  /Maria på Storytel

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...