onsdag 26 oktober 2011

ETT EGOLOGISKT LIV INNEBÄR EN BRA START PÅ DAGEN

I min e-bok/e-kurs "21 dagar till ett EGOlogiskt liv" får du en plan att följa under just 21 dagar. Upplägget är så att du för varje dag under tre veckor ska läsa om och träna på ett specifikt område. Kursupplägget går ut på att du successivt bygger på med nya goda och inte minst fungerande vanor som kommer att ge dig balans, harmoni och glädje - ett EGOlogiskt liv med andra ord.
Du väljer själv hur snabbt du vill läsa boken. Du kan läsa igenom hela boken på en gång för att sedan gå tillbaka och jobba med ett kapitel/område i taget. Om du känner att du behöver mer tid på där än 21 dagar, så går det självklart också bra. Du bestämmer själv din takt.
Du kan välja att printa ut boken och ha den i papperform eller att läsa den från din dator.

Ett av kapitlen i boken handlar om hur du ger dig själv en bra start på dagen. Får du en bra start får du medvind hela dagen. Men då är frågan:

  • Hur ser en bra start ut för dig?
  • Vad har du för möjligheter att åstadkomma en bra start?
  • Vad kan du göra redan i morgon för att få en bättre start på din dag?
Hela boken/kursen handlar om hur du ska anpassa dig efter de möjligheter du har. Det tjänar inte något till att önska något som du inte kan uppnå. Allt handlar om att göra det bästa du bara kan efter de möjligheter du har - här och nu i livet.

Du kan beställa min e-bok/e-kurs HÄR (klicka och läs mer om innehållet).
Det kan vara en av dina klokaste investeringar...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...