söndag 11 september 2011

VIKTBLOGGA OCH VINN GRATIS MEDLEMSSKAP I TÄNK DIG SMAL

Jag söker två personer som är seriöst intresserade av att gå ner i vikt och samtidigt lära sig  goda och stärkande tankar och vanor som du har nytta av även inom andra områden i livet.

De två som vinner får ett gratis medlemsskap i kursen Tänk Dig Smal - gå ner i vikt med KBT, som du kan läsa mer om HÄR. Kursen är en distanskurs där du delar en gemensam blogg med andra deltagare (hemlig för allmänheten) där ni får uppgifter att göra och möjlighet att diskutera med varandra. De får också möjlighet till privat coachning av mig per telefon och/eller mejl.

Som vinnare ska du skriva en egen viktblogg under ditt deltagande. Det kan vara en ny blogg som du öppnar för det här ändamålet eller en befintligt där du fokuserar på ditt deltagande i Tänk Dig Smal. Du ska skriva minst fem inlägg/vecka under de 12 veckor som kursen pågår och bloggen ska vara möjlig att länka till och öppen för alla. Nästa kurs startar 7 november. Värdet på vinsten är 1595:-.

För att vara med och tävla ska du antingen:

 1. Skriva om och länka till denna tävling på din blogg. Skriva i en kommentar nedan att du vill vara med i tävlingen. Eller..
 2. Genom min Facebooksida: Tänk Dig Smal - gå ner i vikt med KBT, bjuda in dina vänner som du tror kan vara intresserade av att vara med på sidan. Skriv en kommentar på sidan om att du har delat samt varför du vill vara med i tävlingen.
Om du redan har anmält dig till kursen och vill vara med och tävla, så går det så klart alldeles utmärkt. Om du vinner behöver du inte betala avgiften.
Det som krävs av vinnarna är att de är aktiva i sitt bloggande. Om du inte uppfyller kraven på aktivt bloggande som kommer du att faktureras för ditt deltagande.

Tveka inte att höra av dig om det är något du funderar över, kontakt(snabela)ulrikagabriel(punkt)se

Sista dag att anmäla sig till tävlingen är 16 oktober. Lycka till!

7 kommentarer:

 1. Hej Ulrika! Jag vill vara med och tävla! Har ju redan anmält mig till november-kursen och mitt mål är ju inte att gå ner i vikt, utan att få fason på mitt överätande och matmissbrukande - men å andra sidan går jag UPP i vikt varje gång jag inte lider av magkatarr eftersom jag då kan överäta igen, så viktmässigt hoppas jag ju att behålla min vikt, och en nedgång vore bonus. Jag hoppas att det ändå kan vara intressant för denna tävling! Jag har nyligen "restartat" min blogg, raderade allt det gamla och började på nytt med fokus på sockerberoende, så det skulle vara perfekt att blogga om kbt-kursen och bli en av vinnarna i tävlingen! Adressen: http://mrs-ols.blogspot.com

  SvaraRadera
 2. Hej Ulrika

  Jag har just startart upp min blogg med betoning på att minska i vikt o att må bra

  Hoppas det kan vara intressant

  SvaraRadera
 3. Hej Ulrika! Jag vill vara med i tävlingen. Jag har redan gjort ett inlägg i min blogg om din tävling och länkat till den. Jag har börjat min resa med Dukan-dieten, men vill självklart lära mig mer om att tänka rätt. Ska även bjuda in några kompisar på FB som jag tror är intresse med.

  SvaraRadera
 4. Självklart är jag med! Detta kan man inte missa!
  Håller alla tummar och tår jag har!

  http://www.finest.se/emis

  SvaraRadera
 5. Jag är absolut med. Detta är vad jag behöver.

  Jag hoppas att jag har turen på min sida.

  Har skrivit ett blogginlägg också.
  http://vhdbrud.blogg.se/2011/september/tank-dig-smal.html

  Kram Madde.
  jansson_madelen@hotmail.com
  http://vhdbrud.blogg.se

  SvaraRadera
 6. Jag skulle gärna vilja vara med och tävla om denna fantastiska vinst så jag skriver om din kurs och länkar från min blogg.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...