onsdag 7 september 2011

ROCKSTJÄRNESTATUS I LIVET

Alltid lika härligt inspirerande Cecilia Kärvegård, vars eminenta blogg "Klokegård - Designa ditt Liv" jag varmt rekommenderar, tycker att vi ska anta utmaningen att leva mer som rockstjärnor i våra liv.
Cecilia har skrivt e-boken "Rockstjärnestatus I Din Vardag" och där förklarar hon vad som menas med rockstjärnestatus:

"När du är unik, när du ser att du är bäst i hela världen på att vara Du, när du prioriterar så att du mår bäst, när du lever fullt ut, när du går utanför din trygghetszon och möter livet! Då har du Rockstjärnestatus i ditt liv! 
Att bjuda in Rockstjärnestatus i ditt liv är att ändra attityden, tacka ja till fler konstruktiva tankar, leva ut dina drömmar, välja skrattet, leka, prioritera dig själv, njuta, göra mycket av det som du tycker om att göra och att vara unik. Det är så mycket och ändå enkelt på sätt och vis. Det krävs inga stora projekt, massor med tid och tjocka plånböcker utan mycket går att 
göra i vardagen för att bjuda in Rockstjärnestatusen i ditt Liv. Och det är oftast i vardagen som det bäst behövs."


Visst låter det härligt! Att läsa boken ger en riktigt energikick. Cecilia får oss till och med att se det "rockiga" i att gå ut med soporna. Allt handlar om inställning och attityd - och dina inställningar och attityder är det bara du själv som kan bestämma över hur de ska se ut.
I boken får du tips på hur du får mer Rockstjärnestatus:

 • i ditt hem
 • under en vardagskväll
 • i dina relationer
 • på jobbet
 • i Ditt liv
Om du vill tå in i hösten med härlig energi och glädje, fokusera på dina möjligheter snarare än det som känns tråkigt och trist i tillvaron, tycker jag absolut att du ska läsa Cecilias bok. Du kan beställa den här:

2 kommentarer:

 1. Wow! Det här har hög Rockstjärnestatus en onsdagsmorgon! Härlig läsning, Ulrika!

  You Rock!

  SvaraRadera
 2. Klokegård - Designa ditt liv - eller hur :-).

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...