tisdag 6 september 2011

SNART ÄR MIN E-BOK "21 DAGAR TILL ETT EGOLOGISKT LIV" HÄR

Bok du snart kan beställa
Jag skriver bok. Det är lite grann som att vara gravid. Väntan, längtan, lite oro och mycket förväntan. Framför allt tar det tid. Men nu är det inte långt kvar till "förlossningen"...

Jag har valt att skriva min först bok som en e-bok (eller e-kurs) kan vi också kalla det. Den kommer att finnas tillgänglig för vem som helst att ladda ner på nätet. Fördelen med det är att jag dels själv kan se till att boken blir lättillgänglig, men också självklart har möjlighet att hålla priset nere.

Det kommer att bli en lite annorlunda form av bok då den är uppbyggd som en 21-dagars kurs. Boken handlar om hur du kan blir mer EGOlogisk i ditt liv. Att vara EGOlogisk innebär att du ska bli duktigare på att lyssna på dig själv och se till dina behov. Detta gynnar självklart dig då du kommer att känna dig mer nöjd med dig själv och ditt liv, men också de personer som du har omkring dig, dina barn, din partner, vänner, släkt, kollegor osv. Ju mer nöjd och balanserad du känner dig i ditt liv, desto bättre medmänniska kommer du att bli.

Boken (kursen) är uppbyggd så att du läser ett kapitel varje dag (ca en A4 sida) och gör de tillhörande övningarna. Upplägget är sådant att du successivt bygger på med nya vanor (KBT) vilket gör att du snart och enkelt har skaffat dig en ny syn på och nya möjligheter i din vardag.

Alla kan bli mer EGOlogiska och hitta bättre livskvalitet och balans i sina liv. Det bygger på att du ska utgå från dina förutsättningar och möjligheter. Det kostar inte en massa pengar och tar inte en massa tid. Visst låter det bra!

Vi skulle kunna säga att jag är höggravid nu, och när min "bokbebis" kommer att födas är inte riktigt klart, men om några veckor skulle jag tro. Jag hoppas att ni vill vara med och fira då!

3 kommentarer:

  1. Härligt. Jag har också funderat på detta med ebok//Britt

    SvaraRadera
  2. Britt - spännande! Berätta gärna mer när du är på G.

    SvaraRadera
  3. Ser så mycket fram emot att få läsa din bok! :-)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...