fredag 19 augusti 2011

PASSIONSCOACHNING - LÄR DIG HITTA FOKUS OCH PASSION UNDER HÖSTEN

Säkert har du nu under sommaren råkat ut för att en fluga har flugit in genom ett öppet fönster hos dig. Flugan har sedan desperat försökt att komma ut igen genom att gång på gång försöka ta sig igenom fönsterrutan på ett annat fönster som är stängt. Utan att lyckas så klart. Om inte du antingen är barmhärtig och öppnar det stängda fönstret för att släppa ut flugan, eller om du är lite mer kallblodig av dig och smäller flugan med flugsmällan, så kommer flugan att fortsätta försöka ta sig ut genom det stängda fönstret ända tills den av utmattning ramlar ner och dör. Ändå finns räddningen i form av det öppna fönstret bara några meter bort. Men det inser inte flugan.

Precis samma sak gäller för dig, det vill säga att det spelar inte någon roll hur många gånger du försöker göra något om du antingen befinner dig på fel ställe eller gör på fel sätt. Det hjälper inte att vara envis. Det hjälper inte att vara ihärdiga. Det hjälper inte hur mycket du än försöker. Inte alls
Om det känns som att du inte kommer någonstans, i privatlivet eller på jobbet, så kan du behöva se på din situation ur ett nytt perspektiv. Det är inte dig det är "fel på" och det är inte du som är "misslyckad". Du behöver troligtvis bara lite hjälp att se ditt "öppna fönster" som troligtvis inte alls är så långt bort.
Ett fantastiskt redskap för att hitta rätt väg och rätt fokus är Passionscoachning. Det är en metod som jag har arbetat med under ett års tid nu och det är lika härligt varenda gång mina kunder slås av både hur enkelt och inte minst effektfull metoden är. Denna coachingmetod erbjuder jag på distans via mejl, och eftersom hösten är en ypperlig tid för att iscensätta positiva förändringar, så vill jag gärna komma med ett fint erbjudande till er alla som läser min blogg eller facebooksida och som känner att NU är det dags att hitta passionen, fokus och livsglädje.
Passionscoachningen består av 6 texter/arbetsuppgifter. Du ska göra uppgifter, svara på frågor och får lära dig att göra Passionstestet - något du kommer att ha nytta av många gånger framöver i livet.
Denna kurs brukar normalt pågå under tre månader, men jag erbjuder den nu under hösten som en "intensivkurs" under 6 veckor.

Så här har några tidigare deltagare uttryckt sig om Passionscoachningen:

 • " Så häftigt! Jag trodde inte att det skulle vara så lätt att hitta det som var viktigt för mig, jag har ju funderat i flera år. Nu känner jag att jag vet."
 • "Men gud vilken energikick det här har gett mig!"
 • "Det här borde jag ha gjort mycket,mycket tidigare i livet. Men nu ska jag ta till mig resultatet och se till att framtiden går i linje med mina verkliga önskningar och passioner".
 • "Jag märker att jag tänker helt annorlunda nu. Jag har hittat tillbaka till energi och glädjen som varit borta ett bra tag nu."
Vill du också ta chansen att få en härligt inspirerande start på hösten genom Passionscoachning? Det här är vad du får:


 • Vecka 1: Din bakgrund - dina tankar och dina önskemål.
 • Vecka 2: Passionstestet - som kommer att hjälpa dig att hitta ditt fokus och din/dina passioner.
 • Vecka 3: Hitta fokus - du får redskap som hjälper dig att fokusera på det som är viktigt för dig.
 • Vecka 4: Passionstavla - synliggör det som är viktigt för dig och det du vill uppnå.
 • Vecka 5: Passionsförklaringar - lär dig att jobba ännu mer fokuserat och tydliggör det som är viktig.
 • Vecka 6: Att leva ett liv med Passion - allmänna tips och specifika tips för just dig för hur du i fortsättningen kan leva ditt liv fullt med glädje och passion.
Du jobbar med ditt material under en vecka, svara på frågor och mejlar dem sedan tillbaka till mig. Nästa vecka får du feedback på ditt arbete och nya uppgifter att arbeta vidare med.
Pris: 1595:-

Öppna fönstret och anmäl dig till en kurs som kommer att förändra ditt liv.

Anmäl dig genom att mejla mig:

kontakt(snabela)ulrikagabriel(punkt)se

2 kommentarer:

 1. Vilket bra erbjudande! Det här borde väl folk nappa på tycker jag.

  Jag ser fram emot att träffas vid tillfälle.

  Lycka till med allt du företar dig.

  Kram
  Linda

  SvaraRadera
 2. Den nakna coachen - det är en hel del som gör det, glädjande nog. Det häftiga är när de som är med om denna "resa" inser hur enkelt det kan vara. Det är ju ofta så att det är det enkla som är det "braiga".
  Det är klart att vi måste se till att träffas Linda :-)! Ska bli ett nöje.
  Kram Ulrika

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...