torsdag 18 augusti 2011

PÅMINNELSE - TÄVLA OM BOKEN RÅSMART FAMILJVinn Ulrika Hoffers bok "Råsmart familj"!
Skriv i en kommentar vad du gör för att du (och din familj) ska leva hälsosamt - i det stora eller lilla. Skriv också din mejladress.
Sista dagen att vara med och tävla är 31 augusti.
Lycka till!

4 kommentarer:

 1. Vill gärna tävlar. I vår familj lagar vi det mesta av maten från grunden, barnen brukar vara och laga, krydda, hacka/skära grönsaker. Vi äter mycket fisk och undviker socker. Vi lever väldigt stressfritt utan en massa aktiviteter.
  drpladuska@hotmail.com

  SvaraRadera
 2. Vi tänker mycket på vad som används på kroppen. Oljor istället för kemikaliefullproppade hudkrämer, tvättar hår med lera istället för schampo, undviker parfym och så vidare. Men vi har än så länge varit dåliga på det vi stoppar i kroppen. En sådan här bok skulle vara en väldigt bra start för oss, då vi vill leva ett mer hälosamt liv där kosten passar vårt i övrigt sunda tänk.
  audhumble [at] gmail.com

  SvaraRadera
 3. Delar med mig av det lilla. Vi försöker att röra på oss så mycket som möjligt. Vara ute i friska luften. Inte stressa och se det fina runt oss. Maten har vi blivit intresserade av andra alternativ som vi försöker att ta till oss. britt67.stromberg@gmail.com

  SvaraRadera
 4. I vår familj handlar hälsa om att lyssna på vad man VILL i alla lägen först och främst. Inte boka in saker bara för att andra förväntar sig det eller för att man "borde" här är det vad vi (varje enskild individ) vill som styr.

  Naturligvis ingår i hälsa att äta balanserad kost men då vi valt bort halvfabrikat och göra det mesta på egen hand känns det inte längre ens som något val utan helt enkelt det enda alternativet. Allt annat känns fel.

  :)
  Kram
  Ingela

  blogg@kvinnokraft.net

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...