torsdag 28 juli 2011

VILL DU PROVA DOVES NYA HÅRKUR?

Jag är medlem på Buzzador, och då får jag erbjudanden om att prova olika produkter lite nu och då. Nu senast var det ett nytt intensivbalsam från Dove som fungerar som en hårkur.
Jag tänkte att det kan vara passande att prova just en hårkur under sommaren eftersom håret lätt blir slitet av solsken och salta bad.

Jag har nu provat vid ett tillfälle, och måste säga att jag blev positivt överraskad. Balsamet/inpackningen ska bara sitta i under en minut, men resultatet blev fantastiskt. Håret blev både mjukare och glansigare - redan efter första gången!

Nu har jag fem tuber på 50 ml att ge bort. Du som kan tänka dig att prova och som dessutom efteråt kan svara på några korta frågor på en sida på nätet, skicka mig din adress till: kontakt(snabela)ulrikagabriel(punkt)se.
De fem första att skicka sina adresser får flaskan med posten.

Om du är intresserad av att själv bli en Buzzador (få erbjudanden om att få prova produkter själv och delat ut till vänner och bekanta), så mejla till mig, så ser jag till att du får en inbjudan.

OBS! Tuberna är slut. Tack alla för visat intresse! Jag önskar att jag hade fler att dela ut. Det blir fler tillfällen.
Du har fortfarande chansen att få bli testare hos Buzzador själv genom att mejla min adress. Jag skickar dig då en inbjudan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...