tisdag 26 juli 2011

JAG LADDAR INFÖR GRÖNA KUREN SOM STARTAR IMORGON

Laddad för Gröna Kuren

I morgon startar jag min sommardetox i form av Gröna Kuren. En rensningskur, ursprungligen framtagen av Bitten Jonsson (sjuksköterska och addiction-expert, sockerberoende) och som förespråkas av Sanna Ehdin och Anna Skipper.
Läs mitt tidigare inlägg om Gröna Kuren HÄR.

Jag har laddat upp med gröna bladgrönsaker, gurka, zucchini, nötter, kalkon, kyckling, räkor, tonfisk, kokosmjölk, ost av får och get, avokado, ägg och en massa annat gott.

Jag kommer att skriva om Gröna Kuren här på bloggen samt även på en Facebooksida: Gröna Kuren med Ulrika Gabriel. Häng gärna med om du vill rensa ur kroppen och ladda upp med ny energi.  Vi peppar och tipsar varandra. Jag lovar att det finns massor med gott du kan äta och att du inte ska behöva gå hungrig.


2 kommentarer:

  1. Jag har också laddat upp idag och fyllt på med lite olika grejer. Men du skriver kokosmjölk? Är det verkligen OK enligt den ursprungliga listan? Eller anpassar du kuren efter egna önskemål kanske?

    SvaraRadera
  2. Marita - kokosfett finns med på listan, och kokosmjölk är i princip samma sak, bara mer vatten i. Det borde alltså vara ok, tycker jag. Sedan tycker jag att var och en kan få tänka lite efter eget huvud om man känner att man vill/behöver anpassa efter egna behov och önskemål. Meningen med kuren är att låta kroppen få vila från socker, snabba kolhydrater och stärkelse.
    Berätta gärna om hur det går för dig Marit!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...