tisdag 26 juli 2011

HÄRLIGT AVKOPPLANDE OCH OUPPKOPPLAD PÅ SEMESTERN

På en dagskryssning längs Greklands kust

Vätskebalansen är viktig att hålla koll på

Svalkande bad i turkost vatten

Vårt mysiga hotell 

Bildbevis - jag tar dyklektion
Hemma igen efter en härlig vecka i Grekiska Halkidiki och den mysiga orten Hanoiti. En vecka var vi där och fick sol och värme så det heter duga. Ingen klocka på armen och totalt ouppkopplad - inget internet. Verkligen skönt och behövligt.
Bloggen har rullat på under min frånvaro tack vare tidsinställda blogginlägg.
Det är viktigt att koppla av och koppla bort på ett sätt som känns bra för just dig på semestern. För mig var det just att leva utan klocka och "uppkoppling" som var viktigt för att ladda batteriet och kunna leva här och nu.
Det lyckades jag bra med!

Något jag är riktigt stolt över är att jag gjorde något som jag trodde att jag aldrig skulle våga - jag tog en dyklektion. Visserligen i poolen, men ändå. Som astmatiker har jag mer eller mindre fobi för "begränsad lufttillförsel". Men, en tålmodig engelsk dyklärare och de faktum att mina barn klarade av att dyka med tuber gjorde att jag inte ville vara sämre själv.

Maten var väl si så där - svårt att äta LCHF i ett land där man fortfarande kör "light" på det mesta, total fettskrämda. Lyckades undvika vetemjöl ändå.
Nu känns det extra skönt att köra Gröna Kuren ett par veckor.

Jag har fortfarande ett par veckors härlig semester kvar. Ingen klocka på och mindre tid uppkopplad - men inte helt ;-).
Njuta av här och nu tillsammans med familjen är det som gäller.

Hoppas att du njuter av din sommar och semester.

1 kommentar:

  1. Hej Ulrika,
    Jag var också i Hanioti på semestern (27 juni - 11 juli) och tycker mig känna igen både båten, stranden med baren och badplatsen där hela klippan var full med fåglar. Vi hade turen att även se 4 st delfiner. Håller med om att det var svårt att äta LCHF och min tanke innan vi åkte var också att ta en grön kur efteråt. Men jag börjar kuren först nu på måndag så jag blev jätteglad när jag hittade din blogg med tips till kuren och fb sidan. Har även hittat massa gemensamma nämnare på andra saker i din blogg, kul! Ha en bra dag//Eva Palm

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...