söndag 15 maj 2011

SLUTA JÄMFÖRA DIG - BLI LYCKLIGARE


När vi slutar att jämföra oss med andra och när vi tar ansvar för och gör det vi kan efter våra egna förutsättningar, då är det inte svårt att finna lycka.

3 kommentarer:

 1. Vad trevligt att du gör videoinslag.Delar det du säger att det viktiga inte är att jämföra sig med andra. Men det svåra är ofta när man tror på någonting som känns rätt för en själv, men att det inte känns som att det ger några resultat. Att då hålla ut och fortsätta med det som man själv tror på kräver envishet,uthållighet och inte minst mod att låta bli att jämföra sig med andra. Att hämta inspiration från varandra däremot kan berika och stärka.

  SvaraRadera
 2. Elisabeth - Roligt att du tycker det, Elisabeth! Jag håller med om att jämförelser visst kan vara bra om vi använder dem för att finna inspiration och se våra möjligheter istället för att få dem att känna oss mindre värda.
  Att gå sin egen väg, göra sina egna val och att göra det på sitt sätt kan självklart vara svårt ibland. Särskilt om man upplever att man blir ifrågasatt. Det gäller att ständigt påminna sig om varför man gör det man gör och kanske också att försöka hitta forum där det man gör förstås och uppskatta även om det är in mindre skara.

  SvaraRadera
 3. Jättefin makeover du gjort på sidan Ulrika!!

  Kram:)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...