onsdag 18 maj 2011

ALOHA FÖR ALOE VERA

Jag har, som jag har skrivit tidigare om att jag har varit nyfiken på Aloe Vera, men aldrig provat själv. Jag har dock hört många som sjungit Aloe Verans lovsång. Nu har jag druckit Aloe Vera från Forever Living Products i snart tre veckor och det är framför allt två saker jag slås av för egen del. Dels att magkatarren i princip är borta. Jag kan känna något litet "sug" ibland, särskilt om jag har ätit/druckit något surt, men om jag tar ett par klunkar av Aloe Vera juicen, så lägger sig den svidande känsla i magen omgående.
Det andra som jag har känt och som var ganska otippat, är att mina naglar har blivit mycket starkare. Jag har naglar som annars är väldigt mjuka och sköra. Det innebär att jag aldrig kan få någon direkt längd på dem, utan får hålla dem kortklippta för att det ska se välvårdat ut. I dag var jag faktiskt tvungen att fila ner dem en bra bit för att de hade vuxit sig långa.

Yngsta dottern fick ett litet munsår i samband med en förkylning förra veckan. Snabbt var jag där och strök på Aloe Propolis Cream som innehåller bakteriedödande propolis. Efter bara två dagar var munsåret helt borta. Hon brukar kunna ha besvär betydligt längre än så.

Så nu börjar jag också att sjunga Aloe Verans lovsång!

2 kommentarer:

  1. Testa solskyddet och Gellyn som after sun! Du kommer att bli sååå nöjd, det var det som klarade mig genom mitt år i Afrikas sol! Och glöm inte tandkrämen.... HURRA!

    Vill ngn i VG-reg köpa har jag i lager förresten! :-D

    SvaraRadera
  2. Marie - Gellyn har jag redan. Solskyddet låter intressant. Tack för tipsen!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...