tisdag 22 mars 2011

NYUTSPRUNGEN OCH KLAR!Då var jag igång då! Härlig känsla.
Med Iphonen laddad med bra musik gav jag mig ut på årets första löprunda. Det var som sagt länge sedan sista, så jag har inte så höga krav på mig själv.
Jag bestämde mig för att varva rask promenad med löpning och känna efter hur lång "rutt" jag skulla orka med. Jag gick en "låt" och sprang nästa och så där fortsatte jag. Det gick riktigt bra, måste jag säga och konditionen var inte så dålig som jag befarade. Varvade löpning och rask promenad på en sträcka på 5,4 km.
Hade orkat längre, men vill börja lugnt.

När jag har sprungit 10 gånger ska jag köpa ett par löpartights. Det är mitt första delmål.
Hänger du med ut i löpspåret?
Skriv gärna och berätta om du också löptränar och hur du gör.

6 kommentarer:

 1. Jag vill så gärna börja springa men eftersom jag precis har blivit av med förbudet att helt träna så får jag nöja mig med snabba promenader. Men jag hoppas att jag i framtiden kan börja springa istället. Det ser så skönt ut!

  SvaraRadera
 2. Mitt första mål var att orka springa en km (jag går en mil om dagen) och jisses vad jobbigt det var...nu är mitt mål att springa 2 km. Det är mkt jobbigare än man tror...

  SvaraRadera
 3. Japp jag är på! Nu när snön äntligen har försvunnit:)

  SvaraRadera
 4. Åh vad sugen man blir då!!! Men jag kan inte löpträna sedan jag skadade bebhinnorna för 2 år sedan när jag sprang Tjejmilen :(. Trodde de skulle självläka med vila, men icke!! Borde säka för det, men jag har liten tro på att det går att få hjälp, därför har det inte blivit av. Så tråkigt!! Älskar att springa!!!!!

  SvaraRadera
 5. Kul att du är igång! Jag har satt ett för mig utmanande mål vad gäller min egen löpning och jag kan ju inte annat än skicka den här utmaningen till dig också. Ska du med? :)
  /Daniela

  SvaraRadera
 6. Ensamma mamman - då SKA du ta det lugnt. Hoppas att du snart kan vara igång igen. Men ta det försiktigt.

  Soulsister - det är väl ett jättebra först mål! Man ska alltid utgå från sina egna förutsättningar och möjligheter - annars är det bara dömt att misslyckas. Lycka till till dig!

  Mie - Härligt Mie! Vi springer mot sommaren!

  Makena - så tråkigt för dig. Men du måste undersöka om det inte går att få någon hjälp. Jag har dålig koll på den biten, men det finns säkert de som vet vad som kan göras. Håller tummarna för att du blir bra.

  Daniela - Vilket mål du har satt! Imponerad! Nja, mitt mål denna säsong blir att spring milen obehindrat. Eftersom jag har besvär mer eller mindre av pollensäsongen, så vet jag aldrig hur mycket det kommer att påverka mig. Men vem vet, jag kanske har en supersäsong och är redo för halvamara i höst. Eller kanske nästa år.! Tack för utmaningen och lycka till till dig!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...