tisdag 22 mars 2011

JAG BEHÖVER DIN HJÄLP!

Jag har som sagt blivit nominerad till årets hälso/träningsblogg på Bodystore.com. En ära minsann! Nu pågår omröstningen för fullt och det är NI KÄRA BLOGGLÄSARE som kan hjälpa mig i tävlingen.
Jag behöver era röster för att vinna. Om jag vinner får jag en fin presentcheck från Bodystore.com. Den tänker jag i sådana fall använda till att köpa diverse olika "hemträningsutrustning" och skriva om och demonstrera här på bloggen. Jag vill nämligen slå ett slag för träning på hemmaplan.

För att vinna behöver jag som sagt DIN hjälp! Följ anvisningarna nedan:

 1. Du måste ha ett eget Facebookkonto för att kunna rösta.
 2. Gå in på Bodystore.com's Facebooksida.
 3. "Gilla" Bodystore.com på Facebook, om du inte redan gör det.
 4. Antingen kommer du direkt till tävlingen när du tryckt på "gilla", då letar du reda på min bild och klickar på "gilla" under den. Kommer du inte direkt till tävlingen kan du klicka på länken till vänster i menyraden som heter "Bloggtävling" och sedan leta reda på min bild som du ska "gilla".
Tack alla ni som reda har röstat på mig och min blogg! Jag är jätteglad och tacksam! Och tack alla ni som gör er besväret nu. Jag behöver en del "gilla" till för att vara med i matchen.
Jag "gillar" er skarpt!

5 kommentarer:

 1. Jag har följt din blogg och din Facebooksida och uppskattat båda. Men den senaste tiden har inläggen haft ett fokus som i allafall inte tilltalar mej. Kul för dej att du är nominerad i en tävling. Men det räcker att få veta det en gång. Faktiskt.

  SvaraRadera
 2. Carin - roligt att du har följt mig både på blogg och Facebook, men tråkigt att du inte tycker om att jag gör reklam för tävlingen. Det är verkligen inte min mening att få mina bloggläsare att tycka att jag gör reklam för mig själv för mycket. Min tanke var/är att jag har skrivit den här bloggen i 2 ½ år och meningen med den är att sprida må-bra tips till så många som möjligt. Jag har många följare och flera hundra besökare varje dag. Då tävlingen går ut på att få de som läser bloggen och tycker om den att rösta, så tycker jag att det är ok att göra reklam för den på min egen blogg. Tyvärr krävs det påminnelser och räcker inte med bara ett tillfälle... lite av vår mänskliga psykologi. Vi skkjuter upp och tänker att det kan vi göra sen.
  Min tid och mitt engagemang jag lägger ner på mitt bloggande gör jag helt utan ersättning. Jag gör det för att jag tycker att det är roligt och för att jag vill att andra ska få ta del av mina tips och ideer. Därför känns det extra roligt att få uppskattning i form av en nominering i en tävling. Det är lite "cred" för allt jobb som jag lägger ner. Jag känner mig till och med lite stolt faktiskt.
  Lite ledsen blir jag över att du tycker att det blir too much, och jag ska ha det i åtanke. Men, jag lovar inte att jag inte kommer att skriva om det igen. Men jag lovar att jag kommer att fortsätta att skriva om en massa andra saker också, precis som förut.

  SvaraRadera
 3. Jag var den första som röstade på dig :) Trallalalalaaa :)

  SvaraRadera
 4. Så, nu har jag klickat i gilla, hoppas verkligen att du vinner. Jag gillar dig & din sida skarpt och förstår fullt ut att du påminner oss lite glömska att 'gilla', det är ett mycket rimligt pris för att få läsa en så inspirerande blogg dagligen!
  Heja dig!

  SvaraRadera
 5. Soulsister - I löööööööve you ;-). Tack!

  Lydias gröna fingrar - Tack fina underbara! Så glad du gör mig :-)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...