måndag 3 januari 2011

TÄVLING - JAG FIRAR 200 FÖLJARE!


Jag vill fira med er (såklart) att jag nu har hela 200 bloggföljare! Du som är följare (eller blir) kan vara med och tävla om:

 • Ett hemligt bokpaket med några av mina må-bra-bok-favoriter.
 • 3 månaders Passionscoachning på distans
 • Gratis medlemskap i vårens Fin Form som startar i februari.
 • En kostnadsfri föreläsning på ditt företag (om du arbetar i Västerås) - bor du en bit ifrån står jag för föreläsandet och ni för resan.
Den som vinner får fritt välja något av ovanstående. Vinner gör den som   fram till och med måndagen den 30/1 lyckats med konststycket att -

 ORDNA FLEST LÄNKAR TILL MIN BLOGG.

Det gör du genom att i din blogg länka till inlägg som du tycker är bra här i min blogg och som du vill att även andra ska få ta del av. På så sätt hjälps vi åt med att sprida välmåendet :-). Jag ser lätt i min statistik vem som lyckas bäst.
Ni som inte har någon egen blogg kan självklart också vara med i tävlingen. Er uppgift blir istället att sprida de goda budskapen per mejl till vänner och bekanta. Länka till min blogg i dina mejl och be dina vänner att skriva en kommentar under inlägget de läst. De själva kan vara anonyma, men de måste ange ditt namn.
Till saken hör att jag kommer börja året med att sprida många må-bra tips, så det kommer att finnas goda möjligheter att länka för att sprida må-bra tips vidare till dina vänner och bekanta.

Vill du vara med och tävla om något av de fina priserna? Skriv då en kommentar här under eller i det HÄR inlägget.

Lycka till!

6 kommentarer:

 1. Klart jag vill hjälpa till att sprida måbra budskapet.
  Du skriver väldigt inspererand och tänkvärda inlägg. du "ploppar" upp i mitt huvud ibland på jobbet, på promenaden och liknande.

  SvaraRadera
 2. Åh, nu har jag ju länkat till dig och kan vara med i tävlingen:)
  Trevligt!:)

  SvaraRadera
 3. Om det inte är försent, så är jag gärna med i tävlingen. Vet inte om det syns att jag länkat, men jag har både din hemsida,och båda dina bloggar på min blogg.Det du skriver om att ta ansvar för sitt liv stämmer så bra in på mig just nu, i din videoblogg pratade du om allt jag tänker.Nu gäller det bara att ta tag i allt.
  Tidigare var jag en typisk sån person som skyllde på en massa ursäkter hit och dit och att jag inte kunde hjälpa det,men nu förstår jag bättre och har kommit underfund med att jag drömmer om att kunna få skriva på något som arbete men vad?!
  Ha en bra dag/ MVH.Sandra

  SvaraRadera
 4. Har följt din blogg ett tag - återkommer dagligen hit!!

  SvaraRadera
 5. Hej Ulrika! Jag har nyligen hittat till din sida, men tycker det är härligt att få inspration från dig. Jag försöker själv sprida inspiration genom mitt arbate. Tack för dina tänkvärda ord, självklart vill jag vara med i tävlingen! Kram Linnea

  SvaraRadera
 6. Hejsan Jag har ny bloggadress:
  http://testa-mera.blogspot.com/
  MVH.Sandra

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...