onsdag 19 januari 2011

JAG HAR ÅTERIGEN DEN ÄRAN...

... att få välkomna nya bloggföljare hit. Det är alltid lika roligt. Nu är det hela fem härliga damer/kvinnor/tjejer som jag får presentera.
Jag börjar med att varmt välkomna Suzanne Segersvärd! Jag kan inte se om Susanne själv är bloggare. Om du är det, Suzanne, så får du gärna höra av dig. Jag länkar gärna. Om du inte är bloggskrivare, så är du precis lika välkommen ändå.


Varmt välkommen är också "Walking girl" som har blivit bloggföljare här. Inte heller här kan jag se att det finns någon blogg att länka till. Hör av dig om det inte stämmer. 
Här ser ni Catha som skriver blogg. En riktigt härligt inspirerande blogg med namnet "Cathastrof". Så här beskriver Catha sig själv: "Stressad prestationsprinsessa med hopp om att alla projekt någon gång ska leda till en avkopplande fika på en alldeles egen trapp. Föredetta träningstjej som lever på gamla meriter och tron på att snart ta sig ur svackan. Framförallt är är jag mamma och projektledare i Lilla familjen Glaas."
En jättehärlig blogg som jag absolut tycker att du ska ta och besöka. Bra tips och ett kanonbra upplägg för att vilja förändra livsstilen.
Dessutom skriver Catha bloggen "Lilla familjen Glaas" där vi får följa med på familjära äventyr.
Kul att ha dig med här Catha och det ska blir roligt att följa dig!


Bakom denna söta katt gömmer sig Sandra Maria. Jag kan inte spåra någon tillhörande blogg här heller. Hör gärna av dig Sandra Maria om det finns någon att länka till. Annars ska du känna dig varmt välkommen ändå.
Uppdatering: Sandra har en blogg som heter "Om mig och mitt liv". Bloggbeskrivningen lyder: "I min blogg kommer jag skriva om sånt som är jobbigt och roligt precis som det faller mig in just den dagen.Skaffat denna Blogg pga. att jag tycker det blir lite enklare att ta tag i saker om jag skriver om det. Jag tycker det är himla kul faktiskt".


Den här vackra vårskogen hör till Milla som tidigare skrev bloggen "Millas Wärld". Milla kom till insikt i somras att hon ville sluta med bloggskrivandet. Som tur är ligger bloggen kvar och vi kan få njuta av hennes fantastiskt vackra foton. 
"Hejsan! Milla heter jag...Är en 36 årig tjej som bor tillsammans med Mannen och våra två underbara döttrar. Tycker om inredning, musik, böcker och knäppa påhitt! Tänker mig att denna blogg ska visa min värld... Kul att du kom in!" Så hälsar oss Milla själv.

2 kommentarer:

  1. Hejsan! Tack för välkomnandet och tack för kommentaren på min blogg förut.
    Min bloggadress:
    http://trulza-nattsurfaren.blogspot.com/

    SvaraRadera
  2. Sandra - välkommen hit :-). Fixar en länk, så klart.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...