lördag 18 december 2010

SÅ SYND IKEA........

Jag hade en bra plan, trodde jag. På ett alternativt, men mycket enkelt smidigt och inte minst prisvärt julaftonsfirande. Allt för att få uppleva så mycket julefrid som möjligt.
Jag tänkte att hela tjocka släkten som vi firar jul tillsammans med kunde styra kosan till IKEA på julafton för att där äta deras julbord (79:-/pers!). Därefter skulle vi lugnt kunna vräka oss i alla IKEAS soffor och dela ut våra medhavda paket.
Ingen matlagning. Ingen disk. Ingen platsbrist. Inget städande efteråt.
Det sket sig i och med att de tänker ha STÄNGT på julafton. BAAAAAH!

5 kommentarer:

 1. Vilken bra idé Ulrika!!!!! Synd att
  den inte går att genomföra!!!!!
  ;-))
  Kram moster M

  SvaraRadera
 2. Men skicka idén vidare till IkEA vettja, utveckla den lite bara.
  De öppnar upp för ett antal som är rimligt, bjuder på maten och alla får välja ett paket de vill ha som blir inslaget under tiden de äter. Ev till ett pristak på ? :- 300:- ?

  däewfter blir det dans kring granen, paketutdelning och kaffe kring alla soffor o bord.

  vilken glädje det skulle kunna bli!

  SvaraRadera
 3. Vad gör man åt alla som inte gläds att det blir jul i år också? Och att det faktiskt verkar bli en vit jul som vi egentligen önskar oss? Vad gör man åt de som klagar och tycker att det är samhällets fel att det är stressade? Ska jag, som har fixat mitt liv så att jag slipper stressa inför julen, ha dåligt samvete för de andras skull? Nej tack, jag ska njuta av varenda stund!

  SvaraRadera
 4. Moster M - Vem vet, så småningom kanske. Då kanske vi sitter tillsammans och fira jul. Det vore väl roligt med hela tjocka släkten :-). Stor kram till dig.

  Irene - ;-)

  Kvinna med mycket upplevt... - kanske kan bli någonting det där jag... Jag kan riktig se det framför mig.

  GM - Du tänker rätt. Var och en ansvara för sitt liv, sina tankar, känslor och hur man hanterar olika situationer. De flesta av oss stöter på motgångar i livet, vad det handlar om är hur vi hanterar dessa. Det är till absolut ingen nytta att göra det som ett offer för att försöka få omgivningens sympatier. Nej, gläds du åt allt det du finner ett glädja dig över. Det är DU som lever DITT LIV. Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...