måndag 6 december 2010

RENSA I RÖRAN UTMANING - VECKA 9

Det här får bli den sista veckan i Rensa i röran -utmaningen för den här gången. Det betyder inte att vi inte får fortsätta att rensa - tvärtom. Men jag tror att många har lite annat att fokusera på nu inför stundande jul- och nyårshelg. Är ni intresserade kan vi absolut ta nya rensningstag tillsammans en bit in på det nya året. För det är ju så med rensningar att man aldrig blir klar ;-).

Även denna vecka kommer min rensning att handla om datorn. Förra veckan var det min bärbara dator som fick sig en rejäl genomgång. Denna vecka ska jag ge mig på den stationära som bland annat innehåller en hel del foton som behöver sorteras och sparas ner. Lite annat smått och gått att rensa ut och spara ner finns det också att ta tag i.

Vad rensar du denna vecka?

2 kommentarer:

  1. Jag har te kartonger med papper som ska rensas. De går tillbaka till juni - så där är att göra samt slänga! Hänger på rensa i röran nästa omgång!

    SvaraRadera
  2. För mig blir det att rensa handväskan och träningsväskan denna veckan. Det ligger en massa saker i dessa väskor som bara skramlar runt där i och som jag bär på i onödan fram o tillbaka. Jag vet dock inte vilken dag jag kommer publicera det på min sida. Det är mycket jobb nu...... Jag måste fota både denna o veckans utmaning innan jag kan skriva om det i min blogg.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...