måndag 27 december 2010

BOKTIPS - FINN DIN ENERGIKOD av Sanna Ehdin

Det tog lite tid att läsa Finn din energikod: få ett rikt, lyckligt och självläkande liv. Inte för att den var långtråkig och besvärlig, utan för att den innehåller så mycket viktiga tankar, insikter, tips, klokskaper och praktiska övningar. Det är helt enkelt en hel del att smälta och det tar sin lilla tid. Det måste få ta sin tid, för det är viktiga saker (som vanligt) som en av mina stora inspirationskällor, Sanna Ehdin bjuder oss på i sin senaste bok.

Sanna fortsätter på samma spår som hon alltid har varit i sina böcker, men utvecklar sig ännu mer mot att var och en måste ta sitt eget ansvar för att kunna leva sitt liv på bästa sätt. Hon presenterar tankar och metoder som gör att många som läser boken också kommer att få en möjlighet att faktiskt kunna förändra sina liv i positiv riktning.

Själv känner jag att ytterligare några pusselbitar faller på plats i mina planer och mitt arbete med att färdigställa ett fantastiskt coachingprogram som jag kommer att erbjuda under våren. Sannas tankar bekräftar mina egna. Självklart bjuder hon också som alltid på nya insikter.

Extra roligt var det också att se att Sanna på s. 303 i boken skriver om det som jag tipsade henne om i våras från ett av mina blogginlägg. Det var liknelsen med OFFRET, ÖVERLEVAREN och LEVAREN som jag gjorde med de Ayurvediska termerna TAMAS, RAJAS och SATVA. Sanna citerar mig nästan ordagrant i sin bok.

Detta är så klart en bok som jag varmt rekommenderar till alla er som är intresserade av att leva de liv ni förtjänar. En mycket god investering inför 2011 som kan bli ditt bästa år någonsin.
För övrigt kommer jag snart att presentera ett coachingprogram som kommer att kunna göra stor skillnad i ditt liv. IRL eller på distans och till en rimlig kostnad så att så många som möjligt ska kunna leva i sin fulla potential. Håll utikt!

Nu ger jag mig i kast med nästa bok som står på tur i bokhyllan. Det är "Det var inte mitt fel: om konsten att ta ansvar" av Ann Heberlein. En bok som jag också ser mycket fram emot att få läsa. Återkommer med recension.

2 kommentarer:

  1. Ser fram emot att få läsa om ditt nya program! :-)

    SvaraRadera
  2. annika - det gör jag med ;-). Jag jobbar med det för fullt. En liten ny approach som kommer att få magi att hända hos många människor.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...