måndag 29 november 2010

RENSA I RÖRAN UTMANINGEN - VECKA 8

Den här veckan är det min dator som ska få sig en utrensning. Dels ska jag gå igenom mejl och kasta eller sortera dem. Jag vet inte hur ni gör, men de mejl som jag vill spara sorterar jag in i olika underkategorier för att ha bättre ordning och inte ha så mycket i "inkorgen".
Jag ska dessutom se till att ta "back up" på allt som kan tänkas behövas i framtiden.

Vad rensar du under vecka 8 i Rensa i Röran Utmaningen?

5 kommentarer:

 1. Det skulle jag också behöva göra, plus att jag skulle behöva köpa en extern hårddisk för att spara ner allt viktigt på, om datorn skulle få för sig att haverera.

  Jag ska även rensa ut de negativa tankar som har bitit sig fast angående min arbetslöshet, då jag har fått några nej svar. Det är bara att spotta i nävarna och ta nya tag..

  Hälsningar Elvira

  SvaraRadera
 2. Jag har inte skrivit här alls förän nu! Men senaste veckorna har jag bytt innehåll i min byrå (låderna går inte att byta plats på) så det är enklare och mer logiskt nu. Så har jag gått igenom två pärmar med "viktiga papper" (hittade kontoutdrag från 2001!), rensat ut gamla underkläder, äntligen tvättat kuddar och kuddfodral, städat i klädkammaren och lagat trasiga saker. Denna veckas projekt blir att röja upp skrivbordet och ordna en inbjudande arbetsplats. Härligt!

  SvaraRadera
 3. Jag har inte presenterat veckans rensning än, men jag tror det blir ett hörn i förrådet. Eller rättare sagt, lagerhyllorna som inte alls funderar som de ska för tillfället. Allt ligger i en enda röra och dessutom ligger det en massa saker runt omkring som borde få plats i hyllorna.....

  Imorgon kanske det blir en redovisning i min blogg också....

  SvaraRadera
 4. Rensar men har inte dokumenterat :) Rotade lite i en bokhylla, och hittade böcker som jag aldrig mer kommer att läsa.

  Men det allra trevligaste var att jag hittade två, helt nya, barnböcker som jag för länge sen tänkt ge min systerdotter, men glömt bort. Nu är hon alldeles för gammal för dem, men de blir i stället perfekta julklappar till barnbarnen!

  Kram, Outi

  SvaraRadera
 5. Har gjort iordning vid mitt skrivbord.Sedan har jag hållit på med att julpynta och dona med lite av varje.
  kram *piah*

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...