tisdag 9 november 2010

ANSVAR PÅ PIPPI-VIS

Vad sägs om det här?:
" ...livskvalitet är en potential som vi alla har tillgång till, och det är en förutsättning för vi ska kunna vara magiska skapare som förvaltar det som sker omkring oss på ett konstruktivt och framgångsrikt sätt. Hitta lösningar. Se möjligheter. Få idéer . Sätta igång något. Ställa saker och ting på huvudet. Se situationen från en annan synvinkel. Och börja från början igen om det skulle visa sig att det behövs."

Hämtat ur "Pippi Power: 7 vägar till kvinnlig kraft" av Gitte Jörgensen.
Jag GILLAR VERKLIGEN tanken på att vi ska SKAPA VÅRA LIV i motsats till att "hitta oss själva" som många försöker att göra. Det tangerar det område som jag så ofta "predikar om" - Du måste ta ansvar för ditt eget liv. Det behöver inte vara stort och svårt. Gör det du kan och känn glädjen över att vara delaktig i levandet av ditt liv.

Ta initiativet själv! Börja där du är idag och fundera på:

  • Va gör jag när jag mår bra? -  Gör det oftare!
  • Vem får mig att känna mig tillfreds? - Umgås flitigare!
  • När känner jag mig kreativ? - Skapa mer utrymme för detta!

  • Vad behöver du mer svara på för fråga för att kunna skapa DITT EGET LIV?

1 kommentar:

  1. Just nu funderar jag mest på hur jag ska hantera situationen som kommer efteråt, när man börjat genomföra förändringarna och plötsligt och först till synes oförklarligt bara vill springa och gömma sig inte alls vill leva sitt drömliv längre, eftersom man dundrat rätt in i rädslans barriär. ;-) Jag vet ju att det bara är att ta sig igenom det, men det gör det ju inte lättare. :-S
    Kram!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...