onsdag 6 oktober 2010

BOKTIPS - FÖR ALLA RENSNINGSSUGNA

Det här är en riktig "bibel" för alla som har ett behov av att rensa bland sina pinaler, Karen Kingstons "Rensa i Röran med feng shui".
"Rensa i röran och förändra ditt liv! Här får du inspiration att röja och rensa som aldrig förr. Att gå igenom lådor, garderober, bokhyllor, vinds- och källarutrymmen, lägga i olika högar beroende på vad som ska hända med sakerna, skänka bort, sälja på loppmarknader, annonsera. När du städar och röjer ut befriar du dig samtidigt från negativa känslor och bereder plats för ny och positiv energi. Karen Kingston har många års erfarenhet av att arbeta med feng shui och hon förklarar hur alla onödiga saker vi har i våra hem får energin där att stagnera. I den här lilla men innehållsrika boken ger hon handfasta råd och många inspirerande exempel på hur andra har gjort och vilka omvälvande resultat de har uppnått. 

Karen Kingston har arbetat med feng shui i drygt tjugo år och utvecklat en speciell energireningsmetod. Hon håller kurser och seminarier över hela världen."
(Bonniers)

Om du inte redan har läst boken, så tycker jag definitivt att du ska leta upp den på närmaste bibliotek eller beställa hem ett eget ex till dig själv - boken tål att läsas många gånger.

4 kommentarer:

 1. Haha, undrar om det inte var i den där det roligaste kapitlet var om hur hon rensade i röran i magen och då det gällde hur man går på toaletten och ska vi vara fin i kanten och säga nr2.

  Men visst får man sig en liten inspiration och liten kick av den där boken. =)

  SvaraRadera
 2. Den boken har jag hemma; ska läsa den igen och inspireras!

  Man blir faktiskt pigg av att rensa, idag skeppade jag iväg en hel sopsäck med kläder till pingstkyrkans second hand och vilken befrielse det var att bara bli av med den..och mer ska det bli! :-)

  Kram

  SvaraRadera
 3. Den boken köpte jag för ett tiotal år sen, den är bra och inspirerande. Jag tror det var en berättelse i den om nån/några som rensade i sitt matförråd, skafferi, kyl och frys och hade så mycket mat att de klarade sig i flera månader, med bara lite färskvaror som komplettering. Jag tror också jag skulle klara mig en stund...
  Anmaja

  SvaraRadera
 4. Frk Nyfniken - jag har lyssnat på Karen Kingston "live" och hela hon är en superhärlig och inspirerande människa.

  Vendela - boken tål att läsas flera gånger. Och visst är det häftigt att man kan få sådan energi av att rensa bort bland skräp.

  Anmaja - åh vad skönt för dig att bli av med det och vad bra att andra människor kan få användning av kläderna istället :-).

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...