söndag 12 september 2010

EXETUBE - GÖR DIN KONTORSSTOL TILL ETT GYM

Hand upp alla som har en sådan här Exetube liggande och skräpa i någon låda eller garderob hemma! Jag misstänker att det kan vara en del. Faktiskt är Exetuben ett kanonredskap om du vill träna hela kroppen. Inte minst är det otroligt användbart för att träna överkroppen när du sitter still mycket på jobbet.
Sittandes i din kontorsstol kan du, med benen utsträckta framför dig och Exetuben utspänd av fötterna träna både bisceps, axlar och rygg. Om du istället låter Exetuben löpa bakom stolsryggen kan du träna rodd och triceps.
Om du sitter mycket på jobbet eller hemma kan du ha din Exetube i närheten och ge din kropp en stunds rörelse och träning flera gånger under dagen. Inte nog med att du kommer att få starkare muskler och få igång blodcirkulationen - du kan bli smartare också. Genom att avbryta en arbetsuppgift och fokusera på något annat en stund låter du hjärnan vila och öppna upp för nya impulser. När du sedan efter några övningar återgår till dina arbetsuppgifter ska du inte bli förvånad om du hittat nya och spännande lösningar.

Om du inte har en Exetube så finns det att köpa för en relativt billig penning på vilken sportaffär som helst eller att beställas från nätet. Bodystore exempelvis har en bra variant i olika motstånd.

Lite mer inspiration på hur du kan använda din Exetube finner du här:
http://www.nyan.ax/aland24/?play=1484
http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article93087.ab
http://www.youtube.com/watch?v=3Hq3aDg4QXA

Nej hörrni, nu ska jag ta och träna rygg och triceps lite ;-)!

1 kommentar:

  1. Vad träffande! Jag köpte just en sån här idag. Nu ska det minsann bli lite ordning på mage och rygg. Bålstabiliteten är inte vad den en gång varit efter 2 graviditeter. Men som sagt, nu är det nya tag! Invigde den idag så imorrn har nog träningsvärken infunnit sig i ryggen om inte annat.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...