onsdag 4 augusti 2010

BARA 2 PLATSER KVAR I HÖSTENS FIN FORM!!!!

Om du funderar på att anmäla dig till höstens upplaga till Fin Form, så är det läge att fatta ett beslut NU.
Det finns bara två platser kvar i gruppen. Många har visat sitt intresse och preliminärbokat plats, men av dem är det ett stort antal som inte har bekräftat sin önskan om att vara med.
Nu gäller principen FÖRST TILL KVARN.
Om det visar sig att intresset är tillräckligt stort kan jag eventuellt starta ytterligare en grupp. Läs mer om vad Fin Form innebär HÄR.

Vill du satsa på dig själv under tre månader i höst? Jobba med att förändra dina vanor och rutiner så att du stärker självkänsla, motionerar bättre, sover tillräckligt, förbättrar dina matvanor och mycket annat - allt på en nivå utan en massa förbud och krångligheter? Vi jobbar tillsammans för att få en bra balans och fungerande vardag. En vardag som ska fortsätta att fungera lika bra efter det att höstens upplaga av Fin Form är slut. En riktigt härlig kick-start på hösten och resten av ditt liv med andra ord.

Läs mer HÄR om vad Fin Form handlar om och tidigare deltagares omdömen, och skynda att anmäla dig.

2 kommentarer:

  1. Ulrika,
    jag preliminärbokade mig nog men du kan stryka mig helt enkelt. Jag får allt försöka coacha mig själv för att sy ihop det med resten av tillvaron, det borde sannerligen funka det också, det är bara lite skärpning som behövs. Och kläderna säger till nu...

    SvaraRadera
  2. Monica - du klarar dig säkert alldeles galant själv :-).

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...