tisdag 6 juli 2010

VAD INSPIRERAS DU AV?


Jag gillar ordet inspiration - och såklart även innebörden. Inte så förvånande kanske med tanke på vad jag kallar min blogg och mitt företagsnamn ;-).
Inspiration kommer av det latinska ordet "inspiro" vilket betyder inblåsa eller väcka liv i. Det är det jag vill göra med min blogg, på min FB-sida och i mitt jobb som coach - VÄCKA LIV !

Allt finns redan hos dig som läser min blogg, min FB-sida eller som jag coachar. Du har redan allt du behöver inom dig, men jag kan förhoppningsvis väcka liv i dina tankar och i ditt agerande. Visst är det en härlig tanke!

Själv inspireras jag av generösa och kunniga människor som saknar prestige.
Jag kan inspireras av naturen eller en intressant bok.
Jag kan finna inspiration i ett problem som behöver en nytänkande lösning.
Och inte minst inspireras jag av varenda kund som jag coachar.

 • Vem och vad inspirerar dig i livet? 

7 kommentarer:

 1. Det är så mycket som inspirerar mig. Mina barn, musik, böcker, film, vacker natur, rosor, havet, Mallorca, att skriva, promenader, livet, listan kan göras oändligt lång :D

  SvaraRadera
 2. Ja en hel del inspiration får jag av dig =) och så av mina deltagare på träningarna. Problem som kan göras till utmaningar är också intressanta. Saker som andra klara av och som jag får glädje av, då kan jag sprida det vidare. Även att få ge av min kunskap är inspirerande.

  Dock får jag ibland en begränsning i mig själv.

  Utnämner dig till min fågelmamma på min blogg! du är välkommen dit ;)

  SvaraRadera
 3. Jag inspireras av människor med passion. Människor som brinner för något och som ser möjligheter och positivism - allt i samma paket så klart.
  Så det är ju inte underligt att jag fastnat för din sida! :)

  Men för att det ska bli äkta så krävs det också mod - mod att vända sig om och se sin egen skuggsida, sina sämre sidor - för bara genom att möta dem blir man insiktsfull, förstående och ödmjuk.
  Det är något som alla de människor jag får inspiration av har gemensamt.
  Samt modet att gå emot den stora strömmen, de som går den breda upptrampade vägen. De som har de modet inspierar alltid!

  Men det är ju naturligtvis inte bara personer som inspirerar. Jag får otroligt mycket inspiration av att resa, det ger nya vyer, möten och erfarenheter på alla plan.
  Städer, landsorter, hav, berg och så inte minst djungel....
  Vår vackra planet har allt vi behöver för att få hälsa, balans och harmoni om vi vara vänder oss och ser, tar hand om och respekterar det, bevarar det till våra barn och barnbarn.

  Inspiration finns i det lilla och det stora!

  SvaraRadera
 4. Det finns så mycket att inspireras av. En stor inspirationskälla för mig är de personer som gör det de brinner för, och när de engagerat berättar om sitt gebit. Oavsett om det ligger nära eller långt ifrån mina kompetenser är det inspirerande att få insikt i nya branscher genom en engagerad persons ögon.

  SvaraRadera
 5. Det finns mycket saker som inspirerar mej! Men när jag läste frågan ville jag genast svara DU, DIN FINA BLOGG, DITT ENGAGEMANG, DEN JORDNÄRA POSITIVISMEN SOM DU UTSTRÅLAR! Du är en av pusselbitarna som lett till mitt "nya" liv!! ♥-kram

  SvaraRadera
 6. Det finns mycket saker som inspirerar mej! Men när jag läste frågan ville jag genast svara DU, DIN FINA BLOGG, DITT ENGAGEMANG, DEN JORDNÄRA POSITIVISMEN SOM DU UTSTRÅLAR! Du är en av pusselbitarna som lett till mitt "nya" liv!! ♥-kram

  SvaraRadera
 7. Anneli - oh, så härlig att ha en sådan lång lista ;-).

  Kicki - tack :-)!Härligt att du kan känna dig sporrad av andras framgång. Jag är gärna din "fågelmamma" i de sammanhanget.

  Fokus mot framtiden - Tack vännen! Jag inspireras också av den äkta passionen. Sedan är det som du säger många saker som ger positiv input.

  Ingela E - jag håller med fullständigt!

  emsa - underbara goa du :-)! Du gör mig både glad, varm i hjärtat och så får jag en tår i ögonvrån. Stor och varm kram till dig.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...