onsdag 21 juli 2010

MIN BRAIGA MOBILKOMPIS

Som jag nämnt tidigare är jag mycket förtjust i min "mobilkompis" Storytel där jag kan lyssna på ljudböcker när jag är ute och motionerar. Efterdom jag bara lyssnar på böckerna när jag är ute och går eller springer så blir det en hel del motionerande - vilket är kanon!
Jag fick dock problem med lyssnandet för några dagar sedan. Spelaren ville inte fungera i min mobil och hur jag än försökte, så gick det inte att lyssna från där jag avslutat senast. Jag vände mig då till supporten och fick snabb och bra hjälp, så nu är problemet fixat i ett nafs. Kanonbra service med andra ord.

Nu har jag lyssnat klart på Camilla Läckbergs "Predikanten". Det var den första Läckberg jag lyssnat/läst (jag vet, skämmes på mig...) och jag tyckte att den var RIKTIGT BRA. Jag gillar hennes språk och förmåga att väva in många personer och händelser och ändå få det begripligt och med flyt. Boken rekommenderas med andra ord.

Mitt nästa väl som ljudbok är John Ajvide Lindqvists "Lilla stjärna". Jag har inte någon aning om vad jag har att förvänta mig, men hoppas på att jag kommer att känna mig lockad till många motionspass den närmaste tiden.

För dig som tycker om att lyssna på ljudböcker (alla kategorier finns representerade) så har nu Storytel ett erbjudande där du får en extra gratis ljudbok när du tecknar ett abonnemang. Det finns två abonemangsalternativ att välja på
  • Single: kostar 89:-/mån - första månaden 49:- och då får du lyssna på en ljudbok i månaden.
  • Unlimited: kostar 169:-/mån - första månaden 99:- och då får du lyssna på obegränsat antal böcker i månaden.
Tänk dock på att det är svårt att hinna med att lyssna på mer än en ljudbok i månaden då varje ljudbok är dryga 10 timmar. Men det beror så klart på hur mycket tid och möjlighet du har till att lyssna. Själv har jag nöjt mig med ett Singel och är nöjd med det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...