torsdag 22 juli 2010

HÄRLIG SKOFROSSA


Har varit på jakt efter den perfekta ballerinan (skon alltså) ett tag nu. Letat och provgått, men inte hittat någon som känns så där skönt ledig och ändå välklädd. Tills nu!
Jag beställde ett par på vinst och förlust från La Redoute, och det blev kärlek vid första steget. Mjukt skönt skinn, halkfri sula och perfekt passform. Dessutom, som grädde på moset var det rea, så priset var 159:60 för ett par!!!
Nu skyndade jag mig att beställa hem i fler färger. Snart har jag både svarta, gula och turkosa - dottern får ett par rosa dessutom.

Passa på om du som jag är på jakt efter en perfekt ballerina. Finns i färgerna: svart, choklad, gul, violett, rosa, turkos och metallic - en för varje veckodag ;-)...

2 kommentarer:

 1. Har tidigare då jag funnit något jag riktigt gillat köpt flera av samma i olika färger. Dock är min erfarenhet att jag endast använder en av dessa, de andra tappar jag intresset för. Undantag är nog strumpor och underkläder.
  Men en god idé att prova.
  Har nu tittat in här titt som tätt och kommer återkomma.

  SvaraRadera
 2. Kvinna... - jag ska verkligen anstränga mig för att använda alla mina par. Då de är mjuka som tofflor att ha på sig, så tror jag inte att det kommer att bli något problem.
  Roligt att ha dig här och känn dig alltid välkommen tillbaka.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...