tisdag 29 juni 2010

FÖRSLAG PÅ FÖRELÄSNINGAR

Just nu sitter jag och arbetar med höstens föreläsningar. Jag ska erbjuda 5 - 6 olika föreläsningar till företag, organisationer och andra som är intresserade av "må-bra frågor" inom områdena: arbetsglädje, samarbete, förändringsarbete, personlig utveckling och liknande.

Nu tycker jag att det skulle vara intressant att få höra vad DU skulle tycka att det vore intressant att lyssna på. Om jag, eller någon annan föreläsare skulle kommat till din arbetsplats, din förening, klubb, tjejgrupp eller vad det nu kan vara -VAD skulle du vilja inspireras till?
För handen på hjärtat, hur många föreläsningar har man inte varit på som inte har tillfört så mycket? Där man på sin höjd har nickat igenkännande och sedan har det inte lett till så mycket mer.

Jag vill att mina föreläsningar ska inspirera till nytänk och aktivitet, till eget ansvar, till nöjdhet eller till förändring, eller både och. Jag vill beröra och skapa engagemang. Att inspirera andra människor till att göra det bästa det kan i och med sina liv är det jag brinner för. Men då måste jag också veta vad ni, som förhoppningsvis ska lyssna på mig, vill inspireras till.

Så skriv gärna ner alla förslag som just du kan komma på och inspirera mig till att kunna inspirera dig.

Tack för hjälpen!

4 kommentarer:

 1. Varför inte berätta om hur man behåller inspirationen att förändras längre än två dagar? Det är så lätt att påbörja en livsstilsförändring för att sedan tappa sugen inom en vecka. Hur man behåller lusten att ha ordning och struktur i det man gör och inte faller tillbaka i gamla hjulspår igen. Det skulle jag gärna vilja lyssna på. (Om du använder idén kanske du kan maila mig några tips?)

  SvaraRadera
 2. Jag tycker det vore bra om man på arbetsplatser tog och satsade mer på det sociala ansvaret.

  Att lyssna på hur man som person är en del i trivsel och hur man ska undvika att skapa negativa spiraler av gnäll skulle jag verkligen vilja få tips om.
  Hur viktigt det är här med positiva pekpinnar från cheferna men inte minst det personliga ansvaret och framför allt hur man hittar en positv anda om det varit tunga tider.
  Nya friska tag helt enkelt som inte bara blir ett hurtigt men tomt uttryck.
  Nystart på jobbet - typ...

  SvaraRadera
 3. Anna - det är sannerligen ett ständigt aktuellt ämne och faktiskt något som redan finns med i mina tankar ;-). Du kommer att få läs mer om det i små portioner här på bloggen också. Tack för att du delar med dig av dina tankar!

  Fokus mot framtiden - så sant så sant. Det pratar jag redan om, men har faktiskt tänkt att utveckla just för företag. Jag kommer till hösten att arbeta med arbetslag på några arbetsplatser och då blir detta väldigt aktuellt. Tack för att du inspirerar!

  SvaraRadera
 4. Något för företagare eller olika grupper kan ju vara temat jag vill, jag kan , jag ska". Det finns så många som inte vågar ta steget ut till det de drömmer om. Precis som su själv har gjort nyligen! /Tiana

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...