tisdag 13 april 2010

STEGRÄKNARTÄVLING

Vi har stegräknartävling på jobbet. Jag som är en riktig tävlingsmänniska går ju så klar igång på det. Vi är visserligen indelade i lag, så det är ingen individuell tävling. Men jag vill självklart att mitt lag ska vinna.

Funderar på om det är etiskt rätt att koppla stegräknaren på någon av barnen medan man har  rast.......
Vad tror ni?!?!?

8 kommentarer:

 1. hahaha. nja. Ha en skön dag!

  SvaraRadera
 2. När vi hade stegtävling på jobbet för ett par år sedan kom jag på en snöplig andraplats... Men som vi gick! Hissarna stod stilla den månaden =)

  Agneta

  SvaraRadera
 3. Jag kom också på en snöplig andraplats i jobbets stegräknartävling för några år sedan. Och sedan gick han som vann och sa upp sig strax efter... Får man göra så? :)

  SvaraRadera
 4. Hm.... har stegräknare själv men använder den inte. Har liksom INTE fattat grejjen. Hade en jobbarkompis som blev helt manisk med sin och skulle slå alla andra och sig själv. fick ångest när batteriet skulle bytas för att steg kunde få förlorade???!!

  Själv föredrar jag pulsband när jag motionerar för att göra träningen maximerad effektivt och när jag rör mig i vardagen struntar jag helt i hur många steg det ger eller inte ger.

  MEN det är jag det. Jag kan förstå att det kan peppa till att se hur mycket röresle man får på en dag men sätta dem på barnen??!
  Jag skulle säg att i så fall är det väl bättre man hittar på aktiviteter med barnen så man vet att de har roligt än att de går 50 varv runt skolhuset bara för "att".
  Att röra på sig ska vara förknippat med en lustkänsla, aldrig ett måste eller "ska bara få detta avklarat"....
  Som sagt - stegräknare tilltalar inte MIG men alla som gillar dem - kör på :))

  SvaraRadera
 5. Tror inte det är riktigt OK att göra det ;-) Men vad gör man inte för att vinna??? ;-)
  Lycka till med gåendet!

  SvaraRadera
 6. Alexandra - inte?.....

  stort och smått - snöpligt var ordet. Men motion, det fick du;-)

  Della - nej verkligen inte!

  Fokus mot framtiden - stegräknare fungerar nog bäst för dem som inte utövar så mycket annan träning, utan som behlver komma igång med sin vardagsmotion. Du är ju redan så duktig på att träna, så en stegräknare gör varken till eller ifrån för dig.

  Helén - jag är inte där ännu att jag lejer ut stegräknaren ;-).

  SvaraRadera
 7. Hej!

  Vi lottar ut en goodiebag på Facebook, med en t-shirt och lite smått & gott ur vårt sortiment! Det enda du behöver göra är att gå med i Spastugan.se, på http://www.facebook.com/pages/Stockholm-Sweden/Spastuganse/9902162492?ref=ts, och skriv i kommentarfältet att du vill vara med och tävla. Passa också på att tipsa och bjuda in alla dina vänner så att de också kan vara med! Vinnaren drar vi nästa söndag, 18/4, klockan 12.

  Hjärtligt välkommen & Lycka till!

  SvaraRadera
 8. Vi är också med i en stegtävling på jobbet, TappaTrampet, och jag blir jättepeppad! Och jag kan se på våra staplar att nästan alla reagerar likadant, de ökar sakta men säkert. :D

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...