måndag 26 april 2010

RENSA-I-RÖRAN UTMANINGEN V. 17
Veckans Rensa-i-röran Utmaning blir att ta tag i någon pappershög/pärm eller dylikt som  behöver rensas. Själv ska jag ge mig i kast med ett skåp där jag ska förvara mina "coachingpapper" på ett både snyggt och praktiskt sätt. Vad har du för pappershögar att skapa ordning i?
Uppdatering: ojojoj! Jag har haft alldeles för mycket att göra denna vecka för att hinna med att rensa som jag har tänkt. Jag återkommer i frågan då den fortfarande är minst sagt aktuell. Hoppas det går bra för er!


Nog blev det lite bättre ordning i garderoben efter förra veckans rensning. En del vinterkläder flyttades bort och en rejäl rensning bland strumpor och diverse annat "udda".

7 kommentarer:

 1. Det gick åt skogen med min garderobsrensning... men en pappershög kan jag väl ta mig an den här veckan... eller typ en äcklig byra full med skräp.

  SvaraRadera
 2. jag är inte med i detta projekt, men följer det varje vecka och har tack vare detta äntligen kommit mig för att kasta säkert 200 vecko revyn :) tack för en superbra blogg! :) ha en bra vecka! kram

  SvaraRadera
 3. Vill fråga (jag har inte följt med så mycket de senaste dagarna): Har du skrivit att det lila armbandet kommer från boken: "En klagofri värld. Anta utmaningen!" av Will Bowen? Jag har den i min bokhylla, men har tappat bort armbandet. Inte för att det gick 21 dar och jag kunde ta av mig det. Undrar om jag ens började använda det?
  21 dar i sträck utan att "klaga, kritisera eller skvallra"...
  Man får ju hoppas att man blir gammal så man har tid att öva! ;-)

  SvaraRadera
 4. Jag blev inspirerad förra veckan och gick igenom dotterns garderob. Rensade bort sånt som var för litet, hängde in ny-ärvda kläder och denna gången fick det bli färg-sorterat =) Mycket trevligare garderob blev det!

  Pappershög alltså!
  Ska se vad det kan bli av det!

  SvaraRadera
 5. Nämen! Utan att ha läst inlägget gjorde jag precis det här i morse! Jag rensade i min "minnen-låda" som jag haft med mig sen jag flyttade hemifrån, genom alla flyttar. Behöll ungeför en femtedel, det andra betydde inget för mig längre... //Tiana

  SvaraRadera
 6. Har ett stort matsalsbord, där det alltid tendererar att växa upp papperhögar. Speciellt när man har olika projekt på gång. Det blir liksom så lätt att ha överblick... Men sedan ska vi ju äta oxå. Då är det alltid någon som puttar ihop alla högarna o så åker dem ner på golvet. Men jag har faktiskt börjat sortera o slänga. Satte in en massa försäkringspapper o annat i olika pärmar o in i bokhyllan på kontoret. Fortsätter med god frenesi:-)
  Ulrika

  SvaraRadera
 7. Har varit dålig på att göra en rensning i veckan ett tag och upptäkte först idag "nyheten" med att du ger en utmaning per vecka. Så jag hänger på den här (även om det nu är v 19!) och rensar skrivbordet idag = många pappershögar. Har precis avslutat ett ettårigt projekt så det passar utmärkt!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...