måndag 5 april 2010

NU HAR DU CHANSEN: "FIN FORM - 2010"

Nu ger jag er alla bloggläsare chansen att få ta del av ett finfint erbjudande! Det här är ett koncept som jag har arbetat med tidigare, men då enskilt med kunder. Nu kommer det i en ny och ännu mer dynamisk tappning. 
Det här vänder sig till dig som vill KOMMA I FORM. Det kan handla om att gå ner i vikt, bli piggare, gladare, hälsosammare, få bättre balans i livet, få bättre självkänsla och allmänt öka ditt välmående.
Visst låter det intressant!

Det handlar om "Fin Form - 2010".

Så här går det till:
 • Startdatum är 12 april och vi håller på till 4 juli. Med andra ord har du nu möjlighet att komma i toppform lagom till semestern i år :-D.
 • Vi arbetar tillsammans under 12 veckor med din hälsa och ditt välmående. Bland de områden som kommer att behandlas kan nämnas: motion, kost, sömn, självkänsla, vanor, förändringsarbete och en hel del annat.
 • Du får tillgång till en blogg där bara medlemmar i denna grupp kan läsa och skriva. Jag skriver inlägg dagligen och gruppmedlemmarna är med och ger feedback, tips och råd. Där har ni alltså möjlighet att peppa varandra.
 • Du får tillgång till rådgivning av mig per mejl under hela 12-veckorsperioden. Helt anpassat efter dina behov och önskemål.
Programmet riktar sig främst till dig som har svårt med motivationen, svårt att komma igång med att motionera och att äta rätt - fastän du egentligen vet hur du ska göra. Du som kanske har försökt ett antal gånger med att gå ner i vikt, börja motionera eller att bli allmänt piggare och hälsosammare.
Det handlar inte om att bli en fanatisk motionär eller att aldrig mer få äta kanelbullar eller smågodis. Istället handlar det om att hitta en sund och balanserad syn och metod som du kan leva och trivas med. Du ska hitta bättre och fungerande vägar till att öka ditt välmående i vardagen helt enkelt.
Denna verksamhet kostar normalt 695:- för 12 veckor. Du som bloggläsare som anmäler dig att vara med till den första gruppen som startar upp nu under april betalar endast 195:- (!).
Max antal deltagare är 10 stycken, så regeln först till kvarn gäller.

Om du tycker att det här låter som något som passar dig, så skicka din anmälan till mig på kontakt@ulrikagabriel.se. Ni får gärna vara flera stycken som anmäler er tillsammans, grannfruarna, jobbarkompisarna etc. Jag behöver namn, adresser och mejladresser till samtliga som anmäler sig.

Ta chansen att locka fram den där pigga, glada och energirika personen som bor inuti dig lagom till semestern!

9 kommentarer:

 1. En lysande ide' Ulrika :-))
  Jag får väl inte vara med men hejjar och kör på sidan av!!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag skickade in ett mail till dig direkt. Jag låg i sängen och skulle sova men läste om de här och skrev ihop ett mail på min telefon och skickade iväg de. Så jag hoppas att de kom fram till dig. De låter så spännande och bra. Kram

  SvaraRadera
 3. Nu har jag också anmält mig, hoppas verkligen att jag är en av de tio första! Behöver verkligen hitta en hållbar väg att gå för att må riktigt bra!

  SvaraRadera
 4. Ingela - jo, du får om du vill ;-). Men behöver du????

  Ensamma mamman - du är med :-D!

  Forever - nu är du på G :-D!

  SvaraRadera
 5. Höll på att missa detta underbara tillfälle... skickade genast ett mail, o hoppas att jag är bland de tio första. Är verkligen i behov av att komma i form - och guidning. Skjuter gärna upp min egen omsorg till förmån för allt annat som ska skötas på gården och jobbet.
  Kram/
  Ulrika

  SvaraRadera
 6. Men waw vilken finfin idé. Kanske snor jag lite av den till ett kommande projekt som jag har. Men jag kommer inte att delta så du behöver inte vara rädd att jag ska bli en copycat ;)
  Allt gott och lycka till! Ska bli spännande att höra hur det går

  SvaraRadera
 7. Galtholmen - du är med :-D! Kram

  Yogamamman - det är bara bra om vi kan hjälpas åt med att få våra medmänniskor att må bra. Vi kan gärna byta efarenheter och insppireras av varandra ;-).

  SvaraRadera
 8. Härmed anmäler jag mig! Är i desperat behov av hjälp ;-)

  Sänder dig ett mail med uppgifter!

  SvaraRadera
 9. Det låter jätte spännande. Har skickat in ett mail men det blev nå strul i själva skickandet.Hoppas mitt mail kom fram.Kram från kicki107 en bloglovinföljare

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...