tisdag 6 april 2010

MEN VILKEN SUCCÈ DET BLEV!

Men vilken succé "Fin Form 2010" har blivit! Jag satte först en gräns vid 10 deltagare, men den gränsen spräcktes redan efter några timmar. Jag känner att jag vill att så många som möjligt av mina bloggläsare ska få ta del av det här. Samtidigt måste det gå att göra så bra som möjligt. Jag tror dock att det går att öka på deltagarantalet i gruppen, alternativt starta upp ytterligare en/ett par grupper.  Så nu gör vi så här: ALLA som vill och anmäler sig senast onsdag 7/4 kl. 23.59 kommer att få vara med och betalar endast 195:- för 12 veckors medlemsskap i "Fin Form - 2010".  Flera grupper kommer att startas senare under året, men då till normalpriset 695:-.
Läs mer i inlägget tidigare och anmäl dig till mig med ditt namn och din adress till kontakt@ulrikagabriel.se

7 kommentarer:

 1. Vilken bra idé! Hade verkligen varit kul (och nyttigt!), men jag får nog försöka koncentrera mig på en sak i taget... ;o) Hoppsan, har uppenbarligen börjat se över mitt beteende, redan innan du hjälper mig!

  SvaraRadera
 2. Håller med Maria ovan, en superbra idé. Jag ska försöka fokusera på det jag redan tagit mig an, men om det dyker upp någon grupp till hösten så är jag gärna med. :-) ha en härlig dag!

  SvaraRadera
 3. Moonrose - stor kram och spark i baken till dig ;-).

  Maria Björkman - visst är det :-D! Att få möjlighet att utvecklas och inspireras i grupp är en häftig upplevelse. Du ser, vi har inte ens börjat ännu och du är redan så klok ;-).

  Alexandra - en sak i taget. Så ska det vara och då blir det bäst. Du är varmt välkommen att anmäla dit till kommande grupp i höst om det passar dig bättre.

  Hemma hos Bröderna Bus - du den är inte så tokig alls ;-). Kram

  SvaraRadera
 4. Räcker det med att betala för att komma i fin form eller krävs det något annat av mig? ;)

  SvaraRadera
 5. MorsanMia - om du nöjer dig med att enbart betala in pengarn och känner dig själv i fin form och tillfreds med det, så är det självklart att vi kan ha det upplägget för dig ;-).

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...