måndag 15 mars 2010

SÅ HÄRLIGT!

Alldeles unika och alltid lika härligt finurliga "Fiffilura" har nu blivit bloggföljare med sin andra blogg - "Det jag gör blir gjort". Det är en blogg om att rensa och få ordning och Fiffilura beskriver den själv så här:"Feng shui? Kalla det vad du vill, men jag är säker på att jag mår bättre av lite ordning och reda. Bort med det gamla och in med det nya! Låt dammet ryka och energin flöda fritt. Inga krav, inga måsten. Börja med en enda låda och jag lovar - det gör skillnad! Å kom gärna med tips på smarta saker som förenklar vardagen eller gör att man mår bättre! Nu kör vi! "
Och jag kan bara säga så här om den otroligt påhittiga och bloggflitiga Fiffiluras nya blogg: är du det minsta intresserad av att få ordning på dina pinaler och uppskattar du humor och vackra saker att titta på - då är det här bloggen att besöka.
Härligt Fiffilura och tack för att du berikar bloggvärlden!

Ytterligare en bloggföljare har det blivit de senaste dagarna och det är David Wagner som inte skriver blogg själv. Det gläder mig att se att du har blivit bloggföljare David!

Båda två ska känna sig varmt välkomna hit!

2 kommentarer:

  1. Du är nästan godare än en Marabou chokladkaka! Å då ska du veta att jag ÄLSKAR choklad!

    Varmaste kramen och tack för välkomnandet!

    SvaraRadera
  2. Fiffilura lite - ojojoj, vilka fina ord :-D! Jag älskar också choklad, så jag känner mig riktigt stolt nu ;-). Stor kram tillbaka

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...