fredag 26 mars 2010

RÖDÖGD OCH TÅRÖGD...


… det har jag varit i snart en månad nu. Orsaken stavas pollen. Jag har känt av pollen tidigare, men aldrig så här mycket och så här länge. Min medicin hjälper inte och rådet jag får av sjukvårdpersonalen är att jag ska stanna inne. Det går ju inte!
Efter tips från underbara Ingela har jag nu beställt tid för behandling på ”Allergi- & Smärtmottagningen” i Enköping. Där jobbar Mattias med något som kallas för Bioresonansterapi. Behandlingen utförs med en elektromagnetisk utrustning och är helt smärtfri. De flesta (nästan 100% )som får behandlingen mot pollen blir helt symptomfria efteråt.
Det ska bli jättespännande att prova detta. Jag får min första behandling på torsdag nästa vecka och jag lovar att skriva mer om hur det går. Min ”hälsogudinna” Sanna Ehdin är mycket positiv till denna typ av behandling och menar att det är framtidens medicin. Väldigt förenklat kan man säga att det handlar om att förändra och balansera kroppens energier. När de är ur balans så blir vi sjuka. När de åter sätts i sin rätta frekvens så kan kroppen läka och tillfriskna. Jag kommer att skriva mer om det här vartefter jag lär mig. Det här är nytt för mig, men jättespännande.

Och du, om du springer på mig någonstans, så bli inte rädd. Jag har illröda ögon och tårarna sprutar periodvis. Jag är inte ledsen, det bara ser så ut. Jag hoppas att bli hjälpt snart dock.

4 kommentarer:

 1. Hoppas behandlingen hjälper. Inget roligt med kliande och röda ögon. Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 2. Känner igen det där. Har inte riktigt kommit dit ännu, men allteftersom våren anfaller, så kommer även jag att drabbas... Kul med nya behandlingar som ser till helheten.
  Lycka till/
  Ulrika

  SvaraRadera
 3. Hej
  Fikade med mattias idag efter yogan. Nu må du tro min kropp är mör. Har tränat sex timmar den veckan drygt... på fem dagar.
  Men nu tänker jag luta mig tillbaka i soffan och vila med gott samvete :))
  Kram

  SvaraRadera
 4. Alexandra - jag hoppas verlkligen!

  Galtholmen - jag lovar att berätta hur det fungerar. Det vore skönt att lbi av med eländet för alltid.

  Fokus mot framtiden - du kan vila med gott samvete. Hoppas att du får njuta av din helg. KRAM

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...