fredag 26 mars 2010

NÄR SUUUUUUGET SÄTTER IN

Det började redan på förmiddagen idag. Jag blev så otroooooligt sugen på en chokladbiskvi. Tänk att sätta tänderna i en. Först ett kraschande ljud när du biter genom chokladen, därefter möts du av len choklad/smörkräm för att tillsist mötas av härligt seg mandelbotten.
Jag försökte bota suget med en liten bit äppelkaka och en halv lussebulle till förmiddagsfikat. Men nej, suget bestod. På eftermiddagen testade jag om en knäckemacka med kaviar skulle råda bot på suget. Men inte det heller.
Det vara bara att kapitulera på väg hem från jobbet. Jag var tvungen att stanna på ett kondis och köpa mig en biskvi.

Så där ja, nu är jag nöjd!

6 kommentarer:

 1. Haha, ja ibland är det inget som hjälper, man bara måste ha exakt det där man är sugen på. Jag var tvungen att köpa Ny matsedels röda pesto. Och prova den där salt/mandel-chokladen. Mums!

  SvaraRadera
 2. "Det bästa sättet att äta för mycket är att inte unna sig det man vill ha"
  (Jag tror det var så det var. Och jag tror källan är "Smala människors sju hemligheter", men hittar den inte nu, i min överfulla bokhylla.)
  Är det en biskvi man är sugen på så hjälper det inte med nåt annat. Även om man äter upp allt man har hemma, så får man inte bort suget. Om man inte råkar ha en biskvi hemma förstås, men hur stor är den risken? ;-)

  SvaraRadera
 3. Omentjej - du den chokladen ;-)...

  Maria - precis så är det. Jag brukar säga att man ska äta som en gourmét och unna sig det man verkligen tycker om och uppskttar och strunta i resten.

  SvaraRadera
 4. Mmmummelibumma...själv åt jag en arraksboll...å chips...å en pizzaslice...å godis- känns inte helt bra. Men det känns skönt att gå o lägga sig utan att behöva drömma om godsaker :)

  SvaraRadera
 5. Men va f*n...nu blev jag sugen på biskvie också. :P

  SvaraRadera
 6. tant t - ibladn är det precis det som behövs och inget annat. Men jag håller med, man känner sig inte så pigg och fräsch efteråt...

  Anonym - FÖRLÅT!!!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...