söndag 7 februari 2010

SIV TAR KVINNLIGT NÄTVERKANDE TILL NYA NIVÅER

Det finns kreativa kvinnor, det finns väldigt kreativa kvinnor och så finns Siv som i bloggvärlden kallar sig Siv af Sweden.
Siv driver bloggarna "Wonderful Sweden" och "Qoola Qvinnor" och har nu tagit fram ännu ett nytt och jättespännande bloggkoncept. Det handlar om nätverkande, om kvinnor och att vi genom att samarbeta, hjälpa och lyfta varandra så kan vi tillsammans nå oanade höjder.
"PRESENTERA DIN BLOGG" heter det nya konceptet. Där kan alla kvinnor som vill marknadsföra sig själva och sin blogg göra det. Gå in och titta själva får ni se.
Är det inte en kanonidé så säg !!?!!

5 kommentarer:

 1. Jättebra initiativ. Ska genast titta in där. Tack för en fin och inpirerande blogg!
  /Lina (Minette&Minou)

  SvaraRadera
 2. Hej Ulrika!
  Hittade din blogg för lite sedan och har följt Rensa-i-röran-utmaningen lite inofficiellt... Lägg gärna upp mig på din lista, även om utmaningen börjar närma sig sluttampen..?
  Jag har rensat tre badrumskåp och slängt en massa grejer som hade blivit för gamla. Dessutom flyttade jag mina sminkgrejer till två nya, färgglada Marimekko-necessärer som legat i en byrå- låda sedan i somras!Nu blir jag GLAD varje morgon när jag öppnar just det skåpet!
  Hälsningar, emilia

  SvaraRadera
 3. (forts)...Har också rensat ur min filing cabinet;tre fulla lådor med klientmappar - som jag måste spara i sju år enligt lag, men de som har blivit inaktualla, behövde sorteras om både enligt slutår och i bokstavsordning .
  Ett exempel på hur man tänker så fel ibland: jag "höll fast" vid mapparna med f.d. klienter, i lådan med nuvarande klienter, pga förra årets kärvare ekonomiska klimat som hade medfört färre jobb - det såg inte så tomt ut då och lättade på oron...Men - så snart som jag hade gjort mera plats för nya klienter, så började faktiskt telefonen ringa lite oftare!
  Har förresten också tittat in på Sivs bloggar - jättefina! Och ett bra nytt initiativ!
  /e

  SvaraRadera
 4. (forts)...efter att aldrig tidigare ha kommenterat, så har jag nu riktigt kommit igång!
  Det skall rensas i både hem, kropp och själ under detta år.
  Har just klarat Vecka 1 i FebFast, som börjar bli en tradition där jag bor; det betyder helt enkelt att februari är en helt alkohol-fri månad - förutom att den inträffar efter alla utsvävningar under helgerna, så är den ju också den kortaste månaden på året!
  Man kan skaffa "sponsorer" som betalar en viss summa pengar som sedan går till välgörenhet.
  Höll på att glömma att säga TACK för att du satt igång olika utmaningar - det kommer säkert flera under året (?), samt för att du peppar så bra!
  /e

  SvaraRadera
 5. Lina - Tack själv Lina för dina fina ord och för att du delar med dig :-)!

  emilia - åh så roligt att läsa din långa (många) kommentar. Självklart kan du vara med i utmaningen. Jag lägger upp dig på listan. Jag har inte bestämt ännu hur länge vi håller på, men ett tag till blir det allt. Härligt att läsa om dina känslor efter rensningarna - det är precis de resultatet jag är ute efter ;-).
  Tack själv Emilia för att du delar med dig, fortsätt GÄRNA med det! Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...